Er vliegen de laatste tijd erg veel goocheltrucs over het internet… De ene nog beter dan andere! Deze slaat alles, maar moet je wel met een tikkeltje humor inzien!

Wanneer is een truc succesvol? Als het met kaarten te maken heeft, kan men vaak concluderen dat een truc gelukt is, als de proefpersoon aangeeft dat het inderdaad om hun gekozen kaart gaat! Deze goochelaar is dus succesvol, maar het gaat iets anders en de ‘magic’ zit op een ander moment dan normaal! Hilarisch!! Alleen daar zijn vele professionele goochelaars het niet mee eens (of ze hebben geen humor)!

[mashvideo]

 

OK, uiteindelijk willen we natuurlijk ook nog zien hoe we een echte kaarttruc kunnen doen. We hebben deze zelf ook getest en kunnen zeggen dat ie werkt! Wel wat oudere stroeve kaarten gebruiken!

 

 

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer