Zijn muziek is (m.u.v. enkele nummers) smakeloos, zijn vrouw karakterloos, maar poeppraten kan Kanye West als de beste…

Het is bijna fascinerend te zien, wat voor onzin Kanye West uitkraamt in de vele interviews die hij geeft. Was hij eerst nog een normale rapper, waar gek genoeg vele schaapjes achteraan liepen (zie een eerder artikel over rappers), is het nu een omhooggevallen zelfbenoemde ‘geniale artiest’.

In het laatste interview stelt een radio-DJ intelligente, maar terecht ook kritische vragen. Was deze interviewer vroeger nog fan van Kanye en verwijst hij zelfs naar Kanye als een goede rapper, stelt hij duidelijk vraagtekens bij het commerciële en narcistische gedrag van de ‘koning’. Bijna ELKE zin die Kanye eruit perst, bevat een contradictie op dezelfde of een vorige zin of wordt weersproken door de interviewer…

Tegen de corporations…

Doordat mensen gewoonweg niet meer begrijpen of kunnen bijhouden wat hij zegt, zullen ze het ongetwijfeld ‘geniaal’ vinden. Natuurlijk zijn statements als “we beginnen wereldoorlog Z en gaan die berg over” indrukwekkend, zeker als Kanye het met zoveel enthousiasme brengt. Alleen jammer dat het eigenlijk een strijd tegen ’the corporations’ is… oh nee toch weer niet, daar wil Kanye juist zijn producten slijten… maar tegen de MENSEN die er werken… en dat natuurlijk weer omdat ’the corporations’ zijn spullen (terecht) niet willen verkopen!

Kanye West de weg kwijt!

Kanye wil de wereld veroveren door direct in contact te staan met zijn onderdanen via zijn geniale betaalbare producten producten. Niks ’the corporations’, maar gewoon betaalbare design t-shirts (ehmmm… wat?!?! En waarom als rapper/god?!?!). Kanye, de betaalbare T-shirts kosten $150,-?! “Ja, ik heb die prijs er niet op geplakt (maar ’the corporations’), dat probeer ik de hele tijd uit te leggen…” (wederom ehhhhhmmmmm… LOL).

Geniet even van zijn samenhangend verhaal in de volgende video:

https://www.youtube.com/watch?v=LWYcF1uQ9j0

Wederom jammer dat er wereldwijd zoveel mensen zijn, die als een kip zonder kop achter deze ‘artiest’ aanlopen; het zegt iets over waar we heengaan met z’n allen. We hebben wel nog enigszins begrip voor de poeppraat van Kayne… als wij een plastic vrouw zouden hebben, die nooit lacht, zouden we ook gek worden!

 

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer