Freddy Mercury Kanye West

Via: youtube.com (capture) | Queen Official (L) / flickr.com | Peter Hutchins, CC (R)

Een kort, maar geniaal en hilarisch filmpje, waar Freddie Mercury terecht even moeten lachen om Kanye West, die zijn lied ‘zingt’…

“Kanye, jongen, laat mij maar even!”, zie je Freddie al denken!

Kanye West vs. Freddie Mercury

Toegegeven, de laatste jaren horen we al teveel over Kanye West. Hij heeft een enkele leuke song in z’n repertoire, maar is vooral bekend van z’n poeppraat. Wat kan deze man onzin uitkramen en het zelf nog geloven.

Omdat hij zoveel onzin uitkraamt, heeft hij ook vele volgers die hem intellectueel hoog hebben zitten. Dat gebeurt nu eenmaal snel bij mensen die totaal niet te volgen zijn: “ik snap er helemaal niets van, hoe geniaal moet hij zijn”!

Kanye West rapper
Via: flickr.com | David Shankbone, CC

We zijn dus duidelijk geen fan van deze egocentrische ‘artiest’, waarbij we meteen o.a. aan het Messiascomplex moeten denken, maar toen we onderstaand filmpje tegenkwamen, konden we het niet laten…

Kanye doet Bohemian Rapsody

Bohemian Rapsody, misschien HET beste nummer ooit, geschreven en performed door Queen en haar geweldige frontman Freddie Mercury.

Natuurlijk spreekt dit nummer ook andere artiesten aan en hebben zij het recht (mits correct afgestemd met de betreffende partijen) dit in hun shows te gebruiken.

Het zou natuurlijk leuk zijn als je zo’n legendarisch nummer niet meteen zou verkr*chten, zoals Kanye dat doet! Maar naast dat hij denkt dat hij de nieuwe Messias is, gelooft hij blijkbaar dat ie ook kan zingen…

In ieder geval fantastisch in elkaar gezet door de Amerikaanse radiozender Q104.3:

Om je toch nog even enige kwalitatieve nostalgie te bieden, zie je hier het prachtige en unieke interview met Freddie Mercury, waar het fragment uit genomen is.

Lees ook:


Word nog vrolijker van nostalgie!

Ontvang meer positieve leuke en exclusieve herinneringen aan vroeger! Laat je emailadres achter en we sturen ze direct (gratis) naar je inbox!

Volg ons op Facebook

We hebben verschillende pagina’s, met een eigen focus! Vergeet dus vooral niet onze pagina’s te liken…

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer