Na 17 jaar K3 is het tijd voor iets anders. Natuurlijk heeft Karen al TV-ervaring, maar nu heeft ze opnieuw een contract getekend.

Na de afscheidstournee met K3, is dat lange en succesvolle hoofdstuk echt afgelopen. Karen zal echter niet stilzitten, zo blijkt. Ze heeft een exclusiviteits-contract getekend met SBS Belgium, wat inhoudt dat ze komende jaren (exclusief) op de Belgische zenders VIER en VIJF te schitteren zal zijn! De zenders zijn er erg blij mee, valt ook te lezen in de reactie op website: “We zijn maar wat blij dat die heerlijk herkenbare dame ook de komende jaren voor VIJF en VIER kiest.” Ook op facebook laten ze hun trots zien:

Terecht fier.De komende jaren enkel bij VIJF en VIER!

Posted by VIER on vrijdag 11 december 2015

Niet nieuw

Karen is niet nieuw in tv-land. In haar eigen programma Perfect?, waarin ze op zoek was naar manieren om haar leven… (juist…) PERFECT te maken, werd ze al geprezen om typerende eigen stijl. Daarnaast was Karen ook te zien in het programma ‘Karen en De Coster’, waar rond maatschappelijke en actuele thema’s debatten gevoerd werden en Karen ook te zien was in verschillende reportages over actuele gebeurtenissen. Hier een fragment van het einde van Perfect?.

Zoals het er nu naar uit ziet, komt er een nieuwe seizoen van ‘Karen de Coster’. Wat de verdere plannen van zowel VIER, VIJF als Karen zijn, is nog onbekend.

Via: VIER en VIJF

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer