Oeps, deze kat vliegt onopgemerkt mee met ultralight vliegtuigje!

In elke handboek staat het: controleer je vliegtuig voordat je vertrekt. Deze keer is iets over het hoofd gezien, namelijk de kat!

Deze inhoud wordt niet getoond. Klik hier om al onze content te tonen door onze cookies te accepteren

Het zal je maar gebeuren, je kijkt even naar links en ziet vervolgens de kat tussen de twee vleugelvlakken tevoorschijn komen… Hoe heeft dit kunnen gebeuren?  Foutje! Waarschijnlijk begrijpt de kat zelf ook niet goed wat er een hand is en waar hij kort daarvoor is opgekropen. Onbewust en opgemerkt dus even een vlucht mee gepakt! Wellicht dat hij die verdomde vogeltjes beter probeerde te begrijpen…

Deze inhoud wordt niet getoond. Klik hier om al onze content te tonen door onze cookies te accepteren

Gelukkig loopt het goed af en heeft het avontuur een mooie video opgeleverd. Bovendien de kat geen van zijn/haar 7 levens verloren! Volgende keer wel even beter controleren (op katten?!), voordat je gaat vliegen!

Redactie

Redactie

Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   Vroegert
   Logo