In een wereld vol roddels en social media, zien we wel vaker een beeld van de werkelijkheid dat niet helemaal correct is. Zo ook de geruchten dat Katheen Aerts naar Zuid-Afrika zou emigreren.

Hardnekkige geruchten

De geruchten waren hardnekkig en de nieuwskoppen keihard. K3 zou gestopt zijn omdat Kathleen gaat emigreren naar Zuid-Afrika, maar het ligt iets genuanceerder zo meldt Shownieuws.

Het klopt inderdaad dat Katheen naar Zuid-Afrika gaat samen met haar moeder, maar niet om daar voor altijd te blijven. Ze vertrekken voor onbepaalde tijd om tijd door te brengen met haar moeder, die een slechte gezondheid heeft. De ex-zangeres wil nog één keer een mooie tijd beleven met haar moeder, die leidt aan Alzheimer.

Lees ook: Dit zag je niet: zo verliep de eerste avond van K3 nadat de camera’s uit waren

 

Elk moment koesteren

“Hoeveel tijd ons samen nog rest kan niemand ons vertellen, maar ik ben vastbesloten om elk moment te koesteren en geen seconde te laten verdampen. Geen betere plek op aarde om tot rust te komen, dan Zuid-Afrika”, zegt Kathleen.

Dus geen verhuizing, emigratie of definitief afscheid, maar een mooi tijd samen met haar moeder. Wij hopen dat ze nog veel mooie momenten zal meemaken in Zuid-Afrika!

Heb jij de nieuwe CD al besteld? PRE-ORDER NU!k3bestel

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer