Inmiddels weten we dat Kathleen Aerts niet naar het laatste optreden van K3 komt. Maar de reden daarachter is nu ook bekend geworden.

Kathleen niet bij laatste optreden K3

Vanaf het begin van de afscheidstour van K3 wordt Kathleen al genoemd als degene die bij de laatste show aanwezig moet zijn. Deze ex-K3’er nam geruime tijd geleden al afscheid van de driekoppige succesformatie en een eenmalige comeback zouden de fans erg leuk vinden, maar dat gaat niet door.

Katheel zegt daarover: “Er is wel overleg geweest met Studio 100 en ik had dolgraag nog eens een K3-jurkje aangetrokken om mee op het podium te staan. Maar bij Studio 100 willen ze vooral beklemtonen dat K3 niet stopt en de focus leggen op de nieuwe K3. Dat snap ik. De vele berichtjes die ik van vroegere fans heb gekregen de voorbije dagen, vind ik echt hartverwarmend.”

Lees ook: Crisis voor Josje: K3 is afgelopen en nu?

Gelukkig heeft Kathleen hier begrip voor, maar voor veel fans vinden dit ontzettend jammer en begrijpelijk. Het laatste optreden van de oude K3’tjes zal plaatsvinden op 8 mei, waarna Hanne, Marthe en Klaasje verder zullen gaan.

Via

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer