Goed nieuws: komedieserie Kees & Co keert terug op televisie!

Fans van nostalgie kunnen blij zijn: de populaire serie Kees & Co keert terug op de buis. Dit grote nieuws is gisteren bekend gemaakt door Arlbert Verlinde!

12 jaar geleden…

De serie is inmiddels 12 jaar geleden gestopt, maar zit bij vele nostalgie-fans nog vers in het geheugen. Tot 2006 werd de komedieserie uitgezonden op RTL4, daarna werd deze nog meerdere keren herhaald op Comedy Central. In totaal zijn er maar liefst 96 afleveringen, verdeeld over 8 seizoenen gedraaid! Kees Heistee, de hoofdpersoon van Kees & Co, werd op geweldige wijze gespeeld door Simone Kleinsma…

Deze inhoud wordt niet getoond. Klik hier om al onze content te tonen door onze cookies te accepteren

Zoals de meesten zich wel kunnen herinneren, ging de serie over het leven van Kees Heistee, haar kinderen en man (die later helaas stierf). De laatste seizoenen speelde ook de familie Speijer een grote rol in de serie.

Laten we nog even genieten van die nostalgische intro van Kees & Co:

Lees ook: 15 redenen waarom ‘Kees & Co’ zo’n geweldige nostalgische serie was!

Kees & Co keert terug op televisie!

Het goede nieuws werd gisteren uitgesproken door Albert Verlinde in RTL Boulevard. De herhalingen van de serie waren blijkbaar zo’n succes op on-demand-kanaal Videoland, dat RTL het besluit heeft genomen om Kees & Co opnieuw te produceren!

Via: ANP Kippa, CC

Deze inhoud wordt niet getoond. Klik hier om al onze content te tonen door onze cookies te accepteren

Live opnames MET Simone Kleinsma!

De opnames van de nieuwe Kees & Co beginnen op 2 oktober en de uitzendingen zullen vanaf de lente 2019 worden uitgezonden op RTL4 en Videoland. Net als de nostalgische afleveringen, zullen alle opnames plaatsvinden voor live publiek! Vooralsnog is alleen bevestigd, dat Simone Kleinsma terugkeert in haar rol als ‘Kees’. Het is dus nog wachten op de andere toezeggingen! We hopen uiteraard op meer comebacks van de originele acteurs en actrices!

Lees ook: 15 redenen waarom ‘Kees & Co’ zo’n geweldige nostalgische serie was!

Redactie

Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   Vroegert
   Logo