Papieren placemat op dienblad in fastfoodrestaurants irritant? Dan ga je dit geweldig vinden

We kennen ze allemaal wel, die papieren placemats die in fastfoodrestaurants op je dienblad gelegd worden. Vaak zien we hier vooral veel reclame en sporadisch een spelletje voor de kinderen op, maar KFC pakt het anders aan met de Tray Typer.

Dit leuke concept biedt meer dan een plat stuk, niet interactief papier. In plaats daarvan hebben ze een volledig toetsenbord geïntegreerd die vervolgens via Bluetooth verbonden kan worden met een smartphone. Op deze manier kun je, onder het eten van je fastfood, gewoon lekker berichtjes tikken in WhatsApp of een Facebook-post doen als echte Foodie.

Lees ook: Heb jij wel eens bij de McDonalds gegeten? Dan moet je deze ‘klachten lezen’!

Deze aparte dienbladen worden uitgedeeld bij de opening van nieuwe filialen van KFC. Geloof het of niet, iedereen heeft hem mee naar huis genomen!

https://vimeo.com/126814985

Redactie

Redactie

Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   Vroegert
   Logo