Kiwi schillen snijden

Via: depositphotos.com

Er zijn van die handige lifehacks die je gewoon een keer gezien moet hebben waarna je je realiseert dat je het al die jaren onnodig moeilijk gedaan hebt.

Een kiwi schillen: niet simpel

De kiwi is een geweldig stuk fruit. Extreem gezond en hij ziet er zo leuk en fris uit. Geen wonder, dat je deze groene vrucht vaak op mooiste creaties van een kinderfeestje ziet. Waarschijnlijk werd je ook vrolijk als je deze in je lunchbox kreeg…

Kiwi schillen
Via: Wikimedia Commons | Luc Viatour / lucnix.be CC

Het schillen van een kiwi kan alleen erg lastig zijn, de schil zit er vrij vast omheen en het geeft een flinke knoeiboel. Met deze methode niet, het is zo simpel dat iedereen het kan doen met alleen een mes en een glas.

Wedden dat jij in het vervolg ook op deze manier een kiwi schilt?

Zo schil je je kiwi!

Mocht je nou geen scherp glas hebben, is er nog een andere manier. Het komt neer op hetzelfde concept, maar met een iets scherper object, dat iedereen thuis heeft; namelijk een lepel!

Kiwi schillen met lepel

Wil je een mooi en heel exemplaar overhouden, kun je je kiwi ook schillen met een lepel.

Natuurlijk die laatste methode ook met een scherp mes, maar de lepel, maar dan moet je bijzonder scherp snijden en steeds bijstellen!

Hoe schil jij je kiwi?

Natuurlijk zijn we ook benieuwd of jij nog tips hebt. Laat het vooral weten in een reactie onderin. En wil je meer handige tips of lifehacks? Neem een kijkje op kiwify.nl!

Lees ook:


Word nog vrolijker van nostalgie!

Ontvang meer positieve leuke en exclusieve herinneringen aan vroeger! Laat je emailadres achter en we sturen ze direct (gratis) naar je inbox!

Volg ons op Facebook

We hebben verschillende pagina’s, met een eigen focus! Vergeet dus vooral niet onze pagina’s te liken…

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer