Proficiat en nog VELE jaren, ook in K3! Klaasje is jarig en heeft al meteen wat cadeautjes gekregen!

De 10.000 (lucht)ballonnen kunnen uit! Klaasje Meijer is vandaag, op 2 maart, 21 jaar geworden. Alhoewel ze al naar het zuiden van Nederland verhuisde toen ze twee was, is ze 21 jaar geleden geboren in Lutjegast (Friesland, het noorden van Nederland)! Uiteraard staat ze gewoon onder haar naam Alieke in het geboorteregister en gebruikt ze sinds het K3-avontuur haar doopnaam (en tevens naam van haar grootmoeder): Klaasje.

Op social media heeft ze al haar eerste cadeautjes gedeeld en we moeten zeggen, dat is niet mis! Zo kreeg ze van haar vriendje Max roze rozen: 

Van haar zussen en broer heeft ze een prachtig armbandje gekregen:

Wij wensen haar als #echteK3fan een GEWELDIGE verjaardag toe en natuurlijk nog VELE jaren (in K3 😀 ). Van harte gefeliciteerd, Klaasje!

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer