Het blijft geniaal: iets nieuws maken met ‘gewone’ attributen. Tover gewone knikkers om in magische sieraden met deze simple truc!

Knikker-lifehack…

Wat een briljante lifehack om mooie sieraden te maken! Het enige wat je moet hebben is: een oven en koud ijswater! De oven verwarmen tot 250 graden en vervolgens de knikkers 20 minuutjes ‘bakken’! Als heet zijn gooi je ze voorzichtig in ijswater en VOILA!!

Vooral leuk om te zien dat die knikkers waar je vroeger mee hebt gespeeld, toch nog eens iets nuttigs kunnen doen. Check de video hieronder om te zien hoe dit allemaal in zijn werk gaat!

Van knikkers naar sieraden!

https://youtu.be/p01-Qupkc0s

Ideaal voor decoratie of om sieraden mee te maken. Wedden dat mensen er iets over zeggen als ze het zien?! Wat vond jij van deze nostalgische lifehack? Laat het ons weten in een reactie onderin!

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer