De auto werd uitgevonden in 1885 en heeft inmiddels dus een rijke geschiedenis. In de loop der jaren zijn er vele auto’s gesneuveld, maar ook oldtimers weer opgeknapt door echte liefhebbers. Deze verzameling auto’s was echter een ander lot toebedeeld, ze hebben geen blinkende velgen en glimmende carrosserie, nee ze zijn doelbewust achtergelaten op een autokerkhof.

Als je onderstaande foto’s bekijkt snap je ook direct waarom de eigenaar dit heeft gedaan, het levert prachtige beelden op. Maar of je nu liever een shiny of verroeste oldtimer hebt, er is op autogebied voor ieder wat wils.

Autokerkhof Autokerkhof3 Autokerkhof4 Autokerkhof15 Autokerkhof14 Autokerkhof13 Autokerkhof12 Autokerkhof11 Autokerkhof10 Autokerkhof9 Autokerkhof8 Autokerkhof7 Autokerkhof6 Autokerkhof5

Autokerkhof17 Autokerkhof18

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer