Iedereen weer opgelucht ademhalen: LINGO KOMT TERUG!

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

Ok, de bal is nog niet helemaal in het bakje, maar waar rook is, is vuur en dit vuurtje mag weer goed aanwakkeren! We kunnen namelijk niet zonder lingo!

Zo goed als zeker kunnen we binnenkort weer allemaal “GROEN, GROEN, GROEN!” mee schreeuwen, want er zijn keiharde signalen dat Lingo weer op de buis gaat komen. Deze signalen zijn waargenomen op de wandelgangen in Cannes, waar op dit moment de MIP-televisiebeurs plaatsvindt. Iedereen weet dat deze luxe wandelgangen niets anders de waarheid kunnen betekenen!

Lingo op SBS6

Zoals het nu vernomen is, zou het programma niet meer terugkeren op de publieke omroep, maar zou de gezellige campingzender SBS6, het oer-Hollandse programma weer op de buis gooien! SBS6 wil alleen nog niet bekend maakt wie die ballen-kaarten steeds tevoorschijn gaat halen!

Lucille Werner als presentatrice

In diezelfde wandelgangen wordt ook de naam Lucille genoemd. Wie kan het nou beter doen, dan de persoon die Lingo maar liefst bijna 2000 keer (!) gepresenteerd heeft! Als er “we zoeken iemand met ervaring” in de vacature staat, nou, dan heeft Lucille het wel! Overigens  is Lucille’s naam ‘haas’ in deze en heeft zij nog geen commentaar gegeven…

Lees ook: niet iedereen zal blij zijn dat Lingo terugkomt

Wie waren de eerdere presentatoren?

Leuk om even stil te staan bij hoe Lingo groot is geworden! Dit zijn achtereenvolgens de presentatoren van Lingo geweest! De Helden!

Robber ten Brink (1989 – 1992)

François Boulangé (1992 – 2000)

Nance (2000 – 2005)

Het enige echte eerlijke filmpje uit het belspel-tijdperk

Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form
Share to...