Meidengroep M-Kids: zo gaat het nu met de meisjes

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

16

Door

Ruud Caris

Laatste update:

16

M-kids-meidengroep-vroeger

Er waren veel populaire meidengroepen in de jaren 00, zo ook de M-Kids. Wij gingen op onderzoek uit hoe het nu met de dames gaat!

M Kids

De meidengroep werd ‘opgericht’ in het jaar 2000. Drie beloftevolle meiden werden bij elkaar gezet en de band ontstond. Deze meisjes waren Tamara Cambré (35), Britt De Winter (34) en Davina Cambré (35). Al gauw kende heel België en Nederland ze onder de naam M-Kids!

Alle jonge meiden en tieners waren fan. De hits konden we uit volle borst meezingen. Wat dacht je van ‘Halloween’ die je – uiteraard – met Halloween grijs draaide en waarop je in je prachtige kostuum helemaal los ging?! Precies ja.

Inmiddels zijn de meiden alweer dik 20 jaar uit elkaar. Maar er staat ons binnenkort een leuke verrassing te wachten… Lees gauw verder om te ontdekken waar we het over hebben!

Meidengroep M-Kids: zo gaat het nu met de meisjes
Via: M-Kids (cover)

Populaire liedjes

Tijdens hun kortstondige succes hebben ze een aantal hits gehad die iedereen nog wel bekend in de oren zullen klinken. Waarschijnlijk zeggen Funky Monkey, Swingen en Indianen dans je nog wel wat!

Uiteindelijk besloten de meiden in 2005 dat ze te oud werden om als groep op te treden. Al snel stopt het zingende trio. Neemt niet weg dat ze een aantal memorabele hits hebben gescoord. Genieten!

Stripreeks van M-Kids

Door het succes van M Kids kwam er ook een eigen stripreeks. Deze stopte alweer na zes albums.

Voordat we gaan bekijken hoe het nu met de meiden gaat, hieronder nog eerst wat herinneringen en natuurlijk hun grootste hits!

M-kids swingen band vroeger
Via: M-Kids / youtube.com (capture) | Createam01

Wist je dat…?

We hebben nog een aantal feiten over de meisjes voor je opgedoken.

 • De drie meisjes hebben elkaar leren kennen bij dansgroep Malisa waarna ze ontdekt werden.
 • De meidengroep werd opgericht als tegengeluid voor K3, maar in tegenstelling tot K3, waren de meisjes van M-Kids zelf ook nog erg jong.
 • De meiden Tamara en Davina zijn zussen. Leuk hè?

Herinneringen ophalen

Herinner jij je de Indianendans uit 2003 nog?

Of de hit ‘Swingen’ van de meidengroep?

Vooruit, nog één dan…

M-kids nu: hoe gaat het met de meisjes?

Wij zijn op zoek gegaan hoe het nu met de ‘meisjes’ gaat. Wat hebben ze nog gedaan in de tijd na M-Kids en vooral: hoe zien ze er nu uit?!

Tamara en Davina Cambré: mini-comeback

Hoewel de dames in 2005 zijn gestopt, maakten Tamara en Davina Cambré in 2011 een mini-comeback met het nummer ‘Buitenspelen.’ Britt deed niet mee, dus een echte M-Kids comeback was het niet. Leuk was het wel!

1. Britt De Winter

Britt van M Kids is niet meer in de schijnwerpers verschenen, maar ze kwam wel nog in het nieuws toen ze in 2013 zwanger was en uiteindelijk beviel van een dochtertje.

Tijdens een interview in 2021 gaf ze aan spijt te hebben dat ze gestopt is met muziek. Tja, dat vinden wij ook ontzettend jammer… Helemaal als we haar leuke lach zien op recente foto’s!

Nog een foto van hoe ze er nu uit ziet.

2. Davina Cambré

Davina Cambré is gaan studeren voor het lager onderwijs. Dit is waarom zij het ‘Buitenspeellied’ heeft gezongen samen met haar zus. Hiermee wilden ze kinderen oproepen om de TV uit te zetten en gewoon… lekker buiten te spelen!

Zo ziet Davina er nu uit.

Geplaatst door Davina Cambré op Maandag 13 september 2021

Wij hebben ook nog een interview met Davina Cambré gevonden. Alweer van een tijdje terug, maar je kunt goed zien dat ze geen klein meisje meer is…

Tamara Cambré

Tamara Cambré is net als haar zus de kant van het onderwijs opgegaan. Davina koos voor het lager onderwijs, maar Tamara vond kleuter onderwijs interessanter.

Ook zij hoopte met het buitenspeellied kinderen meer in beweging te krijgen. Zo zagen de zusjes er in 2017 uit (Tamara rechts):

Geplaatst door Cambré Tamara op Zaterdag 23 december 2017

En dan nu de verrassing waar we het over hadden *tromgeroffel*…

Yesss: M-Kids COMEBACK 2023!

Ja, het is echt waar! De M Kids maken een comeback. Op 30 juni 2023 zijn ze in volle glorie te zien op de Q-music Foute Party in Gent.

Fans hebben gigantisch veel zin in de reünie. En de dames zelf ook. “Mijn dochters kijken ernaar uit om eigenlijk Tamara en Davina te ontmoeten”, aldus een razend enthousiaste Britt.

Welk nummer hoop jij op de reünie te horen?

Herinner jij je M-Kids nog?

Was jij vroeger fan (of misschien juist niet)? Wat vond jij vroeger van M-kids? Laat het ons weten in een reactie onderin!

Lees ook:


Volg ons ook op social media:

Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

16 gedachten over “Meidengroep M-Kids: zo gaat het nu met de meisjes”

 1. Wat vind ik het jammer dat ze er toen mee gestopt zijn ik zet de muziek hier nog steeds op as niemand thuis is ????????
  Blijft geweldig
  Best jammer dat ze geen contact met elkaar gehouden hebben das zonde van de vriendschap ????????????
  Hopelijk herbeginnen ze terug zou geweldig zijn ????

  Beantwoorden
 2. Het is jammer dat ze gestopt zijn ze waren super goed en heel cool nee nee super cool en inspired voor ons alle van hun mee gemaakt en zo ma ja jammer dat britt er anders over dacht imv studie kan me begrijpen hoor jammer dat contact er niet meer is en ze mekaar niet meer opzoeken en bij praten ma ieder zijne Zal altijd na jullie luisteren weet toch al veel tamara davina britt als zangers hou van jullie zowiezo muziek❤❤❤????????

  Beantwoorden
 3. In 2002 lag ik met kerst in het ziekenhuis (toen 12 jaar met longvliesontsteking)
  M-kids kwam toen iedereen bezoeken en we kregen een furby… om nooit te vergeten… ❤️ Ik was enorme fan van hun

  Beantwoorden
  • Troost je Mohhamed, mensen die pesten zijn zelf ontevreden met zichzelf, triestig eigenlijk. Dan nog, begrijp ik hoe jij je voelt / voelde.

   Beantwoorden
  • Awel ver hebben ze het niet geschopt zelfs k3 bestaat nog wel
   Ik luisterde de muziek maar was een k3fan wel de originele natuurlijk

   Beantwoorden
 4. M-Kids Medley (Bob de Bouwer,Mambo no.5,Bob de Bouwer,Op elkaar,Bob de Bouwer,Ochtendgymastiek,Happy new year,Wickie de Viking

  Beantwoorden
 5. M-Kids Medley (Bob de Bouwer, Make-up, Bob de Bouwer, Tele-Romeo, Bob de Bouwer, Op een onbewoond eiland, Zij gelooft in mij, Sjoebi doebi dabidee)

  Beantwoorden
 6. M-Kids Medley (Bob de Bouwer, Wakker met een wijsje, Bob de Bouwer, Heyah Mama, Bob de Bouwer, Hart Verloren, Gummi Beren, Vrolijke Vrienden)

  Beantwoorden
 7. Ze mogen weer terug komen jammer dat ook geen contacht met alkaar meer hebben ze waren hartsvriendinnen wil ze graag weer zien en met ze spreken en horen zingen

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Share to...