Zo gaat het 22 jaar later met de McLeod’s Daughters cast

Door

Jaro Broeklander

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

15

Laatste update:

15

Wie kent de serie McLeod’s Daughters nu niet? Dit Australisch programma was begin deze eeuw razend populair. Inmiddels zijn we bijna 22 jaar later. Hoe gaat het nu met de McLeod’s Daughters cast? Wij zochten het uit!

McLeod’s Daughters

In McLeod’s Daughters volgen we de familie McLeod. Het geslacht leeft op een boerderij in Australië, en daar ze maken van alles mee. De serie was ontzettend populair, ook bij ons. De eerste aflevering verscheen in 2001, de laatste in 2008.

Was jij gedurende die acht jaar een trouwe fan en kijker?

McLeod's Daughters
Via: McLeod’s Daughters (cover)

Hieronder de intro om weer even wat herinneringen op te halen!

Drover’s Run

Drover’s Run, zo noemde de prachtige boerderij waar de Australische familie heerlijk vertoefde. Al was het er niet iedere dag feest. Zo’n grote boerderij met veel dieren is ook hard werken. Daarbij was het echt een komen en gaan van nieuwe interessante personages.

Drovers run Mc'Leods daughters
Via: McLeod’s Daughters (capture)

De McLeod’s Daughters cast

Deze geweldige serie bestond natuurlijk bij gratie van de nostalgische cast. Hierbij een kort overzicht van de belangrijkste karakters met bijbehorende McLeod’s Daughters acteurs:

 • Claire McLeod – Lisa Chappell
 • Tess Mcleod – Bridie Carter
 • Becky Howard – Jessica Napier
 • Jodi Fountain – Rachael Carpani
 • Stevie Hall – Simmone Jade Mackinnon
 • Alex Ryan – Aaron Jeffery
 • Nick Ryan – Myles Pollard
 • Dave Brewer – Brett Tucker
 • Patrick Brewer – Luke Jacobz
 • Regan Mcleod – Zoe Naylor
Zo gaat het 22 jaar later met de McLeod's Daughters cast
Via: McLeod’s Daughters (capture)

Wist je dat…

Voordat we onze bevindingen aan je verklappen, nog even wat interessante wist-je-datjes over deze geweldige serie.

 • Het is de succesvolste Australische serie ooit. Per aflevering oogsten ze maar liefst 1,5 miljoen kijkers!
 • McLeod’s Daughters werd in meer dan 100 landen vertoond.
 • Lisa Chappell (Claire) vertrok uit de serie om verder te gaan met haar zangcarrière. Zou het haar gelukt zijn? Dat lees je op de volgende pagina!
 • Marshall Napier (Harry Ryan) is in het echte leven de vader van Jessica Napier (Becky).

Hoe gaat het nu?

Nu is de grote vraag natuurlijk: Hoe gaat het nu met de McLeods Daughters en de andere personages? Wij zochten het uit!

Keek jij vroeger naar McLeod’s Daughters? Werd jij net als ik zo vrolijk van deze Australische serie over de bekende zussen? Wie of wat vond jij het leukste aan deze dramaserie?

Deel je herinneringen aan McLeod’s Daughters in een reactie onderin!

1. Claire McLeod – Lisa Chappell

Lisa Chappell speelde Claire Mcleod in de serie. In het begin moest ze niets waten van Tess die opeens op Drover’s Run verscheen na de dood van hun vader. Uiteindelijk konden de zussen het wel goed met elkaar vinden.

Helaas haalde Claire het einde van de serie niet want ze kwam om in een tragisch ongeluk… Dat was zo een dood die je als goede fan maar moeilijk kon verwerken. Claire McLeod was ongetwijfeld een van de meest geliefde personages.

McLeod’s Daughters
Via: McLeod’s Daughters (capture)

In het echte leven bracht Lisa het er een stuk beter vanaf. Zo speelde ze in de film Coffin Rock en was ze te zien in tv-series als Stingers en The Cult. De inmiddels 54-jarige actrice kan ook erg goed zingen.

Zo bracht ze in 2006 een album uit genaamd When Then is Now en deed ze mee in een handjevol musicals. Ze trouwde in 2001 met Chris Taylor, maar dit huwelijk hield niet lang stand; in 2005 volgde een echtscheiding.

Deze media wordt niet getoond.

Klik op dit blok om ALLE externe media op Vroegert te tonen, door deze cookies te accepteren of bekijk onze voorwaarden onderin.

Afbeelding wordt geladen…

Wil je haar eens horen zingen?

2. Tess Mcleod – Bridie Carter

Bridie speelde de derde Mcleods daughter genaamd Tess, en dat deed ze dondersgoed.

McLeod’s Daughters
Via: McLeod’s Daughters (capture)

Na de serie speelde Bridie onder andere in tv-shows als Rescue: Special Ops, Wild Boyz en 800 WordsDaarnaast had ze kleine rolletjes in enkele korte films en speelde ze Mevrouw Doyle in Emo the Musical.

In 2004 trouwde de inmiddels 52-jarige actrice met ontwerper Michael Wilson. De twee zijn nog steeds samen en hebben twee prachtige kinderen!

3. Becky Howard – Jessica Napier

De rol van Becky Howard wordt gespeeld door Jessica Napier. Ze was maar drie seizoenen in de serie, maar deed dat goed. Ze zette Becky Howard neer als een stoere chick. Toen ze in McLeod’s Daughter speelde was ze 22, maar Jessica acteert al sinds haar prille kinderjaren.

Leuke fun fact: Harry Ryan, de vader van Nick en Alex in de serie, werd gespeeld door Marshall Napier, de vader van Jessica in real life. Het ging er dus écht familiaal aan toe op de set.

Zo gaat het 22 jaar later met de McLeod's Daughters cast
Via: McLeod’s Daughters (capture)

Jessica speelde na McLeods Daughters in meerdere korte films. Daarnaast was ze te zien in tv-shows als All Saints, Sea Patrol, The Alice en Rescue: Special Ops

De inmiddels 43 jaar oude actrice trouwde in 2009 met haar partner David Adler en de twee hebben een prachtige dochter genaamd Emily, en een zoon Oliver. Persoonlijk zet Jessica zich erg in voor dierenrechten.

4. Jodi Fountain – Rachael Carpani

Rachael Carpani speelde Jodi, de jongste telg van Mcleod’s Daughter. In het begin wist niemand wat ze aanmoesten met de nogal dromerige Jodi Fountain, maar ook zij werd in de harten van fans ontvangen. Ze was een van de weinige acteurs in alle seizoenen te zien.

Zo gaat het 22 jaar later met de McLeod's Daughters cast
Via: McLeod’s Daughters (capture)

Gedurende het filmen van de serie speelde Racheal in twee films: Hating Alison Ashley en Triangle. Na Mcleod’s Daughters speelde ze onder andere in series als Cane Scorched, NCIS: Los Angeles en Against The Wall. 

Rachel had een relatie met collega Matt Passmore (Marcus) maar ze gingen in 2011 uit elkaar. Ze is 42 jaar.

5. Stevie Hall – Simmone Jade Mackinnon

Simmone speelde Stevie, de vrouw van Alex in de serie.

Zo gaat het 22 jaar later met de McLeod's Daughters cast
Via: McLeod’s Daughters (capture)

Inmiddels is de actrice 49 jaar oud en heeft ze aardig wat series op haar CV staan. Zo speelde ze in The Cut, Rescue: Special Ops en Cops L.A.C. Daarna was ze co-presentatrice van de show Random Acts of Kindness en speelde ze in Neighbours.

Simone stond begin jaren 00 op het punt om te trouwen met GOT ster Jason Momoa (Khal Drogo), maar in 2007 besloot het stel uit elkaar te gaan.

Simmone – geboren zigeuner – heeft ook haar eigen blog genaamd The Wandering Ozzie. Hier deelt ze foto’s van haarzelf, haar zoon en hun twee honden. Ze reizen samen door Australië. The good life!

6. Alex Ryan – Aaron Jeffery

Aaron speelde een van de buren van de Mcleod’s, genaamd Alex. Op de set werd Aaron verliefd op Zoe Naylor, die de rol van Regan McLeod vertolkte. De twee kregen twee kinderen samen en zijn nog steeds samen.

Zo gaat het 22 jaar later met de McLeod's Daughters cast
Via: McLeod’s Daughters (capture)

Na Mcleod’s Daughters speelde Aaron in onder andere Beautiful, Turbo Kid en X-men Origins: Wolverine. Daarnaast speelde hij in vele populaire tv-shows. Zo was hij onder andere te zien in Underbelly: Badness, Neighbours en Outrageous Fortune. Inmiddels is de acteur 52 jaar en nog volop bezig met acteren!

7. Nick Ryan – Myles Pollard

Myles speelde Nick, de broer van Alex. Na de serie speelde hij in verscheidene televisieseries als Home and Away, Double Trouwble, Underbelly en Sea Patrol. Ook was hij op het witte doek te zien. Hij speelde in films als Drift en X-men Origins: Wolverine.

Zo gaat het 22 jaar later met de McLeod's Daughters cast
Via: McLeod’s Daughters (capture)

De 50-jarige acteur trouwde in 2006 met zijn jeugdliefde Brigitta Wuthe en ze hebben samen een zoon genaamd Ronin.

8. Dave Brewer – Brett Tucker

Brett Tucker speelde de lokale dierenarts genaamd Dave Brewer.

Zo gaat het 22 jaar later met de McLeod's Daughters cast
Via: McLeod’s Daughters (capture)

Na de serie speelde hij een van de hoofdrollen in de soap Neighbours alvorens hij naar de Verenigde Staten afreisde. Hier speelde hij in verschillende misdaadseries.

Ook speelde hij in enkele films, waaronder de kaskraker Thor: The Dark WorldInmiddels is de acteur 50 jaar oud en zingt zelfs…

9. Patrick Brewer – Luke Jacobz

Luke was van het begin tot het einde in Mcleod’s Daughters te zien als Patrick Brewer.

Zo gaat het 22 jaar later met de McLeod's Daughters cast
Via: McLeod’s Daughters (capture)

Hij was na de serie in verschillende shows te zien. Zo trok hij de dansschoenen aan in Dancing with the Stars en was hij presentator van Beauty and the Geek en The X-factor. Luke is inmiddels verhuisd naar LA, waar de 41-jarige acteur de Amerikaanse filmwereld wil veroveren.

10. Regan Mcleod – Zoe Naylor

Zoe Naylor speelde Regan Mcleod, het nichtje van Jack Mcleod. Na de serie was ze onder meer te horen in verschillende radioprogramma’s en was ze presentatrice voor MTV.

Deze media wordt niet getoond.

Klik op dit blok om ALLE externe media op Vroegert te tonen, door deze cookies te accepteren of bekijk onze voorwaarden onderin.

Afbeelding wordt geladen…

Zoe is sinds 2010 samen met collega Aaron Jeffrey en ze hebben twee kinderen. Vandaag is ze 45 jaar oud.

Wie herkende jij nog?

Wie was vroeger altijd jouw favoriet of wie is volgens jou het meest veranderd? Laat het ons weten in een reactie onderin!

Haal het terug in huis

Je kan deze geweldige serie nog steeds in huis halen. Waar hij precies gestreamd wordt, weet ik niet, maar ook de ‘ouderwetse’ (en leuker om te verzamelen) DVD’s zijn nog gewoon beschikbaar…

Lees ook:


Volg ons ook op social media:

Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van Tipify

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

15 gedachten over “Zo gaat het 22 jaar later met de McLeod’s Daughters cast”

 1. Ik ben fan van: Claire, Tess, Jodi, Megg, Kate, Stevie, Moira, Regan, Grace, Jasmin, eigenlijk alle vrouwen in de serie maar ik mis wel heel veel personages in dit lijstje van internet.
  In 2018 of 2019 toen ik 10 of 11 was werd deze serie herhaald en omdat mijn moeder het kende zijn we er naar gaan kijken, ik was meteen verslaafd!!!
  Ik ben de serie nu aan het kijken op youtube!!!
  10 jaar en al verslaafd aan de serie!!!
  De mcleod’s mogen van mij zeker terug komen, kom maar op met die film!!!

  Beantwoorden
 2. McLeods daughters is niet de enige mooie serie van Australia. Jammer genoeg wordt door de nederlandse zenders niet vaker die richting op gekeken. 800 words is een leuke serie. Back to the Rafters. Mrs Fishers mysteries en ga zo door.

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Share to...