De schattige Kai krijgt een gehoorapparaat. Tot die tijd kon ze niet goed horen en het is dan ook vertederend als ze haar eigen stem ontdekt!

Geboren worden met een gehoorafwijking komt helaas nog teveel voor. Zo ook voor deze 4-jarige Kai, ze is geboren met 50% gehoorverlies aan het ene oor en zelfs 65% aan het andere. Gelukkig zijn er oplossingen voor deze problemen. Als ze voor het eerst een nieuw gehoorapparaat test, is haar reactie dan ook onovertreffelijk: ze hoort voor het eerst haar eigen stem! Fantastische beelden, met (gelukkig ook) geluid erbij…

https://www.youtube.com/watch?v=oyY2JfM1RlM

 

Kai is dan nog maar 4 jaar, maar stel je voor dat je 29 jaar jezelf niet hebt gehoord… dan houd je het zeker niet droog! Het overkwam Sloan Churman en hieronder vind je prachtige beelden van het moment.

 

 

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer