Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden, maar de tekst bij deze viral foto maakt veel meer duidelijk. Op het eerste gezicht lijkt het erop dat degene die deze foto plaatste het over de meisjes op de voorgrond heeft, maar niets blijkt minder waar.

Nelson Philippe heeft onderstaande foto online gezet met de volgende tekst:

Ik ben niet bevooroordeeld. Ik vind dat mensen moeten doen wat ze willen met hun leven. Maar ik vind het absurd dat ik zoiets als dit moet aanzien.

Fotometro

Hierbij kun je natuurlijk denken dat het om de meisjes gaat die op de voorgrond staan, echter is dat zeker niet het geval. Verder in zijn verhaal legt Philippe uit dat het om degene op de achtergrond gaat die, ontzettend gevaarlijk, met zijn voet op de gele lijn naast de trein staat. Hiermee zet hij zijn leven op het spel volgens Philippe. De reacties op social media zijn overweldigend.

Nou vooruit, we helpen je een beetje…

Fotometroredcircle

Afbeelding via en.wikipedia.org

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer