Iedereen is wel eens bij de McDonalds geweest en kent de frustratie als er te weinig sausjes bij de McNuggets zitten. Voor sommigen en echt first-world-problem en een extra sausje vragen is natuurlijk een optie…

Deze meneer deed precies datzelfde, waarna hij € 0,10 moest betalen. Vervolgens werd het een principe-kwestie en deze meneer gooide het over een andere boeg. Hij haalde 50 dollar uit zijn portemonnee, legde dit op de toonbank en vroeg om 500 sausjes, extra. De medewerker was enigszins geschokt en wist niet goed wat ze moest doen, de manager halen dus. Nadat de manager met de man had gesproken, ging hij naar huis met 500 sausjes van de McDonalds.

Lees ook: Klachten over de McDonalds

Dus, heb je wat budget over en krijg je te weinig sausjes bij de McDonalds, vraag gewoon om 500 sausjes, het zal de moeite waard zijn!

Saus1 Saus2 Saus4 Saus6

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer