In een spannende strijd kwam de nieuwe K3 tot stand, Marthe, Klaasje en Hanne vormen deze nieuwe meidengroep. Los van de fantastische nieuwe single 10.000 luchtballonnen, hebben we nog vijf redenen waarom de nieuwe K3 fantastisch is!

1. Jong, fris en ambitieus

Een nieuwe, frisse wind bij K3 kan geen kwaad. Niets ten nadele van de ‘oude’ K3, maar Marthe, Klaasje en Hanne staan te popelen het stokje over te nemen. Veel nieuwe energie, een frisse blik op de toekomst en vooral veel enthousiasme en ambitie voor de toekomst.

[yabp 1]

2. Het zijn gewoon leuke meiden

We hebben de meisjes van K3 beter leren kennis tijdens de uitzendingen van K3 zoekt K3 en wat een spontane, eerlijke en vooral leuke meiden zijn het toch. Los van het feit dat ze goed bij elkaar passen, staan ze ook afzonderlijk van elkaar hun mannetje, of vrouw!

Schermafdruk 2015-11-19 14.44.29

3. Kristel kan veel kennis en tips overbrengen

De nieuwe K3 kan direct een vliegende start maken met een flinke bak ervaring die Kristel kan overbrengen. Als geen ander weet ze hoe je met roem moet omgaan, hoe je het beste kunt voorbereiden tijdens optredens en kan ze de dames continu voorzien van praktische, handige tips. Kristel, doe je best!

[yabp 2]

4. K3 zoekt K3 was misschien wel de beste show OOIT

Met de zoektocht naar K3 is er een prachtige show neergezet vol met spanning, emotie, zang, dans en natuurlijk amusement. Op deze manier kon Nederland en België alvast kennis maken met Marthe Klaasje en Hanne. Een fantastische show, die velen weken aan de buis heeft weten te kluisteren.

PLayK3

5. Hetzelfde, maar toch anders

Natuurlijk zijn er in de nieuwe K3 ook bepaalde kenmerken terug te vinden zoals we die ook in het oude groepje zagen. Denk hierbij aan de haarkleur. Ook al zijn het compleet andere personen, toch hebben ze veel gemeen met de oude K3. We hopen van harte dat Marthe, Klaasje en Hanne hun eigen stempel op de groep gaan drukken, succes!

[yabp 1]

k3bestel

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer