Via: capture youtube.com

Nostalgie is hot en dat weten reclamemakers ook. Zo heeft een Walmart een nieuwe commercial, met de meeste typerende en nostalgische filmauto’s ooit!

De populariteit van nostalgie

Niet alleen wij van vroegert.nl (en jullie als onze bezoekers) houden van nostalgie. Nostalgie is hot… en reclamemakers maken daar maar al te graag gebruik van. Kon je tijdens de Kerst weer genieten van een Google-commercial, waarin Home Alone werd overgedaan, is het nu weer de beurt aan een groot Amerikaanse onderneming.

Nostalgische auto’s

In de reclame van het de Amerikaanse supermarktketen zijn auto’s te zien. Een heleboel nostalgische filmauto’s om precies te zijn. Met deze reclame wil Walmart toepasselijk haar pick-up service onder de aandacht brengen. Wij vinden ‘m vet…

Via: capture youtube.com

De commercial…

Laten we je niet meer in spanning houden, hierbij de commercial:

https://www.youtube.com/watch?v=oGrSw7wK4no

Hoeveel bekende auto’s zag jij?

Als je goed oplet, zie je een heleboel bekende filmauto’s voorbij komen. Zo zag je de Batmobile, K.I.T.T (van de Night Rider), de ‘benenwagen’ van The Flintstones, de tijdreiziger uit Back to the Future, maar ook die gekke hond uit Dumb & Dumber.

Welke iconische filmauto’s herkende jij nog of welke had je hier ook verwacht en miste je juist? Laat het weten in reactie onderin en vergeet dit niet te delen met andere nostalgie- of auto-liefhebbers!

Lees ook: Welke van deze 12 spannende televisie-series vond jij het gaafst?

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form
Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer