Door deze reclame hield je gewoon van Chocomel

Sommige reclames brengen je echt dat nostalgische gevoel. Zo ook deze reclame van Chocomel (Cécémel) uit de jaren ’90! Prachtig!

Een reclame kan soms simpel zijn en toch alle ingrediënten hebben om een klassieker te worden. Zo ook deze reclame van Chocomel (Cécémel in België). Wie kan zich deze hilarische commercial voor de chocolademelk nog herinneren?

Deze inhoud wordt niet getoond. Klik hier om al onze content te tonen door onze cookies te accepteren

Hilarisch nostalgische Chocomel reclame

Leuke feitjes

De hoofdrolspeler, ene Kevin Bell, in deze commercial was helemaal niet op de hoogte, dat de reclame zo’n succes was in Nederland. Deze nog onbekende Amerikaanse acteur ging gewoon ‘even’ auditie doen in Los Angeles. Samen met 50 andere had hij gewoon zijn jeans en een wit shirt aan. Uiteindelijk moest hij samen met 8 andere gegadigden zijn broek zakken… en kreeg de rol! De clip is opgenomen in Venezuela. Hij heeft nooit meer iets vernomen en heeft pas enkele jaren geleden ervaren (via internet), dat de reclame zo succesvol was!

Deze inhoud wordt niet getoond. Klik hier om al onze content te tonen door onze cookies te accepteren

Bekijk ook: 10 beste TV-reclames uit de jaren ’90: zo briljant, je zapte NIET!

Redactie

Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   Vroegert
   Logo