Octo Tentakel geeft eindelijk antwoord op al deze persoonlijke vragen!

Onlangs openbaarde Octo Tentakel, bekend uit Spongebob, zich voor het eerst en antwoordde alle mogelijke vragen over zijn privé-leven! Geniet mee!

Deze inhoud wordt niet getoond. Klik hier om al onze content te tonen door onze cookies te accepteren

Soms heb je van die momenten, dat je je ineens zaken afvraagt over een bepaald figuur uit een serie of tekenfilm. Gewone dagelijkse zaken of heel persoonlijke dingen van het karakter. Helaas krijg je natuurlijk niet de kans om deze te stellen, maar laat dat deze keer anders zijn…

Octo Tentakel geeft eindelijk antwoord

We hebben een bijzonder interview ontdekt, waarin Octo Tentakel, de bekende octopus achter de kassa bij de Krokante Krab, allerlei persoonlijk vragen beantwoordt! Leer Octo ook even wat beter kennen en voor je het weet begrijp je ook, waarom hij zo tegenover SpongeBob en z’n vrienden reageert!

https://www.youtube.com/watch?v=X8TZ8MMt1FA

Deze inhoud wordt niet getoond. Klik hier om al onze content te tonen door onze cookies te accepteren

Wat vond jij van het interview? Laat het ons weten in de comments op Facebook!

Redactie

Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   Vroegert
   Logo