Adrienne Lewis is op het eerste gezicht een doorsnee-meisje, maar als ze haar tong uitsteekt blijkt ze toch iets unieks te hebben: een bizar lange tong.


Laaaaaaangeeeee tong

Voor Adrienne is het een koud kunstje om haar neus aan te raken met haar tong, maar het gaat nog verder. Als ze haar handen gebruikt kan ze ook nog eens haar eigen ogen likken. Ook haar ellebogen zijn geen enkel probleem (heb jij dat al eens geprobeerd?) Ze heeft al veel ongeloofwaardige blikken gekregen en is nu zelfs in gesprek met het het Guinness book of records om haar record vast te laten leggen.

Haar moeder zegt dat ze het mee heeft gekregen, ook haar moeder en andere familie hebben een langere tong dan normaal. Maar haar tong van ruim 10cm overtreft alles. Mocht je meer over haar (tong) willen weten, volg Adrienne dan op Facebook waar ze regelmatig foto’s plaatst. Ze krijgt veel leuke reacties, maar het is ook voor te stellen dat er mensen zijn die haar vriend gelukkig prijzen…

Out eating ice cream ??

Geplaatst door Adrianne Lewis op Woensdag 22 juli 2015

En dan is ie groen…

Geplaatst door Adrianne Lewis op Maandag 2 juli 2018

Tong in actie!

Wat vind jij?

Een redelijk tong niet? En wat vind je ervan? Jaloers, of ben je tevreden met je middelmatig mondspiertje? Laat het weten in een reactie onderin!

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer