oh oh cherso cast

Via: Oh Oh Cherso (capture) | RTL

Oh Oh Cherso was toen het op de buis kwam in 2010 een enorm populair programma, waar zelfs nog een aantal keren een vervolg op is gekomen. Deze Haagse jongeren gingen naar Chersonissos en werden vervolgens beroemdheden. Maar, hoe gaat het nu met ze? Zijn ze nog steeds zo wild en onbezonnen of zijn er dingen veranderd? Wij hebben het voor je uitgezocht.

Oh Oh Cherso

De eerste aflevering van Oh Oh Cherso is nog niet eens zo heel lang geleden, in 2010, maar toch hebben de deelnemers al een deel van hun carrière erop zitten inmiddels.

Oh Oh Cherso televisie vroeger nu
Via: Oh Oh Cherso (capture) | RTL

De realityserie was erg populair: in het eerste seizoen had elke aflevering meer dan één miljoen kijkers en het record staat op 1,5 miljoen. Oh Oh Cherso werd uitgezonden op RTL 5

Villa op Chersonissos

Het concept was simpel: stuur een groep jongeren die elkaar niet kennen naar een villa in Chersonissos en laat ze hun gang gaan. Het gevolg: stappen, relaties, ruzies en briljante televisie. Na de serie werden de deelnemers van Oh Oh Cherso beroemdheden en zijn er een aantal het schnabbel-circuit in gegaan.

Oh Oh Cherso televisie vroeger nu huis villa
Via: Oh Oh Cherso (capture) | RTL

Intro van Oh Oh Cherso

Tijd om herinneringen op te halen. Laten we eens beginnen met de intro. Je kon hier natuurlijk de populaire oude hit O, O, Den Haag van Harry Klorkestein in terughoren. Ook kwam er het Griekse Zorba’s Dance in terug…

Vervolg seizoenen

Naast Oh Oh Cherso kwam er ook nog Oh Oh Tirol, Oh Oh Cherso 2 en uiteindelijk, met nieuwe mensen, Oh Oh Cherso daar gaan we weer. In dit artikel gaan we overigens in op het eerste deel van Oh Oh Chero, opgenomen en uitgezonden in 2010!

Via: Oh Oh Cherso (cover)

De Oh Oh Cherso cast

We gaan het natuurlijk hebben over de cast van Oh Oh Cherso, dus misschien handig om even te kijken, wie er ook alweer schitterde in het eerste deel van de serie:

Kabouter – Bibi Breijman
Elize – Elize Kruuk
Sniper – Vincent van der Lans
Little Princess – Roos van Gelder
Matsoe Matsoe – Joey Spaan
Barbie – Samantha de Jong
Sterretje – Tony Wyczynski
Jokertje – Robert Minderhoud

Natuurlijk is het bijzonder leuk om te zien hoe deze, voorheen onbekende ‘Hagenezen’ tot de Oh Oh Cherso cast zijn gekomen. Gelukkig hebben we ook nog de casting video gevonden:

Wist je dat…

  • Door de serie kwam het titellied (oorspronkelijk Oh Oh DenHaag) opnieuw binnen in de single top 100, terwijl het uitgebracht werd in 1982
  • Oh Oh Cherso is gebaseerd op de serie ‘Jersey Shore’ van MTV
  • Er zijn 50 Haagse jongeren gecast voor de serie, waarna er acht zijn overgebleven
  • De eerste aflevering was het beste bekeken programma op RTL5 ooit met daarna een record in de 5e aflevering

Hoe is het nu met de cast van Oh Oh Cherso?

Wij waren wel eens benieuwd hoe het nu gaat met de cast van Oh Oh Cherso. Is Jokertje nog steeds getrouwd? En is Sterretje nog steeds aan het DJ-en? Wij hebben het voor je uitgezocht hoe het nu gaat met de 8 castleden van het oh zo befaamde Oh Oh Cherso.

1. Bibi Breijman – Kabouter

Oh Oh Cherso televisie vroeger Bibi Kabouter
Via: Oh Oh Cherso (capture) | RTL

De kleinere Bibi Breijman heeft het nog ver geschopt in medialand. Zo is ze na Oh Oh Cherso nog de nodige keren op tv verschenen, onder andere in The Voice of Holland, It Takes Two, Echte Meisjes in de Jungle en meer. In 2020 werd ze de winnares van Het Perfecte Plaatje.

Bij It Takes Two kwam ze Waylon tegen, waarmee ze een relatie en kindje heeft. Daarnaast heeft ze een eigen YouTube-kanaal waar ze op vlogt en je meeneemt in haar persoonlijke leven.

2. Elize Kruuk

Dit was de enige ‘Cherso-er’ die geen bijnaam had, gewoon Elize.

Oh Oh Cherso televisie vroeger Elize
Via: Oh Oh Cherso (capture) | RTL

Ze heeft inmiddels ook een kindje gekregen en is gelukkig samen met haar partner. Ze heeft een tijdje een actief YouTube kanaal gehad, maar het is inmiddels weer even geleden dat hierop een video is verschenen.

En Elize ziet er nu zo uit!

3. Vincent van der Lans – Sniper

Sniper werd direct verliefd tijdens Oh Oh Cherso! (zie hieronder).

Oh Oh Cherso televisie vroeger Vincent Sniper
Via: Oh Oh Cherso (capture) | RTL

Vincent is nog steeds bij zijn ‘Little Princess’ en samen kregen ze twee kindjes. Ook al hebben ze kort nog wat tv-werk gedaan, op dit moment is het vrij rustig om het stel. Vincent is nog steeds erg fit en heeft een eigen bedrijf als personal trainer.

Geplaatst door Vincent van der Lans op Zaterdag 3 februari 2018

Er waren meer Cherso-sterren!

We gaan nog even verder met de andere deelnemers van de Oh Oh Cherso cast op de volgende pagina. Ook benieuwd hoe het nu gaat met Matsoe Matsoe of Jokertje? (zie 5. en 8.)

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer