De 16-jarige Stijn heeft helemaal alleen een orkestversie gemaakt van 10.000 luchtballonnen. Dit proces nam anderhalve maand in beslag, maar het resultaat mag er zijn.

Orkestversie 10.000 luchtballonnen

De ‘remix’ van de populaire single van K3 is gemaakt op de computer met verschillende drum en orkestsynthesizers. Stijn heeft contact opgenomen met Plopsa om te kijken of ze interesse hadden om dit te gebruiken. In de verschillende Plopsa-parken worden vaker orkestversies van Studio100-nummers gebruikt.

Binnenkort zal deze remix van 10.000 luchtballonnen te horen zijn in vijf parken waaronder Plopsaland. Gelukkig hoeven we niet te wachten, er staat al een kort voorproefje op YouTube.


Via Loopings

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer