Het is zover, de ‘oude K3’ stapt eruit en Hanne, Marthe en Klaasje gaan helemaal alleen verder.

Nieuwe K3

Na het winnen van K3 zoekt K3, was het zover, we wisten wie de nieuwe K3’tjes zouden worden. Hanne, Marthe en Klaasje kwamen als winnaars uit de bus en gingen aan de slag. Niet zomaar aan de slag, maar keihard werken beginnend met een reeks afscheidsconcerten. Daarnaast brachten ze ook hun eerste single uit (10.000 luchtballonnen), kwam er een gelijknamig album, TV-show en nog zoveel meer.

Lees ook: 5 redenen waarom de nieuwe K3 geweldig is

‘Oude’ K3

Na ruim zes maanden afscheidsconcerten is het zover, de oude K3’tjes, Karen, Kristel en Josje nemen echt afscheid. Het laatste concert, een laatste gezamenlijk optreden. Ieder gaat nu zijn eigen weg.

Josje weet eigenlijk nog niet precies wat ze gaat doen, maar komt wel met een eigen stijlboek uit. Kristel blijft manager van de drie nieuwe dames en Karen gaat werken aan haar TV-carrière.

Lees ook: Zo PRACHTIG: K3-danseres krijgt een ongelooflijke verrassing op K3-show!

Onderstaande video is van het ALLERlaatste weekend van de oude K3, waarbij ze een staande ovatie krijgen!

https://www.youtube.com/watch?v=pd6QLnVOLkc

Om de ‘oude’ K3 te herdenken, kwamen we nog een mooie video tegen van de afscheidsconcerten, die we graag nogmaals met je willen delen.

Chapeau dames, succes!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form
Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer