Is dit ECHT of niet, vraag je je af… Want een beetje geobsedeerd zijn is nog ‘grappig’, maar deze obsessie voor Pacman is helemaal over de top!

20 jaar lang is hij al geheel fan van het gele gezichtje. ‘Tim‘ is echter niet alleen fan, want het gaat iets verder… Alles in z’n leven gaat, sinds z’n 7e levensjaar al, om de ‘grote eter’! Zijn vrouw is er redelijk nuchter over, maar normaal is het niet! De vraag is dan ook: is dit wel ECHT?!

Pacman is alles

Je zal er maar mee getrouwd zijn, maar Tim is overduidelijke fan van Pacman. Je herkent hem natuurlijk meteen, als hoofdrolspeler van het bekende computerspel. In onderstaande video kun je zien hoever die gekte voor het spelicoontje gaat. Pacman voor en achter, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat! Oordeel zelf…

Wat vind jij?

Laat ons weten wat jij van Tim en z’n obsessie vindt in een reactie onderin!


Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer