Deze man is totaal geobsedeerd door Pacman… en dat ZIE je!

Is dit ECHT of niet, vraag je je af… Want een beetje geobsedeerd zijn is nog ‘grappig’, maar deze obsessie voor Pacman is helemaal over de top!

Deze inhoud wordt niet getoond. Klik hier om al onze content te tonen door onze cookies te accepteren

20 jaar lang is hij al geheel fan van het gele gezichtje. ‘Tim‘ is echter niet alleen fan, want het gaat iets verder… Alles in z’n leven gaat, sinds z’n 7e levensjaar al, om de ‘grote eter’! Zijn vrouw is er redelijk nuchter over, maar normaal is het niet! De vraag is dan ook: is dit wel ECHT?!

Pacman is alles

Je zal er maar mee getrouwd zijn, maar Tim is overduidelijke fan van Pacman. Je herkent hem natuurlijk meteen, als hoofdrolspeler van het bekende computerspel. In onderstaande video kun je zien hoever die gekte voor het spelicoontje gaat. Pacman voor en achter, van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat! Oordeel zelf…

Deze inhoud wordt niet getoond. Klik hier om al onze content te tonen door onze cookies te accepteren

Wat vind jij?

Laat ons weten wat jij van Tim en z’n obsessie vindt in een reactie onderin!


Redactie

Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   Vroegert
   Logo