abDe afscheidsconcerten van K3 staan voor de deur, dit weekend begint dit muzikale feest. Maar omdat er flinke drukte wordt verwacht, wordt geadviseerd om niet met de auto te komen.

Parkeer-chaos Flanders Expo Gent

In de Flanders Expo in Gent, waar in het laatste weekend van november de eerste concerten zullen plaatsvinden, wordt grote drukte verwacht. Dit mede doordat tegelijkertijd de finale van de Davis Cup (tennis) daar wordt gespeeld. Hier worden dagelijks ongeveer 13.000 mensen verwacht. Dit in combinatie nog duizenden fans die voor de K3-concerten komen, zorgt ervoor dat de parkeergelegenheid te beperkt is.

Lees ook: Extra beveiliging tijdens concerten K3

De Lijn, het vervoersbedrijf in België, geeft dan ook het advies om niet met de auto te komen. Er wordt daarnaast gratis openbaar vervoer aangeboden voor de concertgangers. Isabella Colbrandt van De Lijn zegt: ‘Vanaf vrijdag maken we alle bus- en tramtickets gratis voor wie een ticket heeft voor de Davis Cup of voor de K3-concerten. Mensen die via het Sint-Pietersstation komen of hun auto daar parkeren kunnen bijvoorbeeld gratis met de tram tot aan Flanders Expo.’ Op deze manier wil de organisatie samen met De Lijn een parkeer-crisis voorkomen.

Afscheidsconcerten

Tijdens de afscheidsconcerten van K3, zullen Karen, Kristel en Josje het stokje officieel overdragen aan de nieuwe K3 met Marthe, Klaasje en Hanne. Hier zullen ze onder andere de nieuwe hit 10.000 luchtballonnen ten gehore brengen. Het gelijknamige album zal 18 december worden gepresenteerd.

Lees ook: Nieuwe album K3 al volledig ingezongen

k3bestel

 

Via

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer