Hij covert bekende nummers, maar doet dat op z’n eigen manier! Hoe vind jij dat hij het doet? Doe de poll hieronder!

Over smaak valt niet te twisten. Laat muziek nu één van die zaken zijn, waar smaak een belangrijke rol speelt. Waar de één spreekt over een ware hit, kan de ander het niet uitstaan. Zelf hebben we bijvoorbeeld niet veel met de hedendaagse rappers, terwijl er maar al te veel (met name Amerikaanse) fans zijn, die de portemonnee van deze kunstenaars doen rinkelen…

Hier een leuk geval om de discussie over aan te gaan: Mike covert bekende liedjes. Hij improviseert op de piano en doet dat ongelooflijk veel passie. Voor sommige mensen klinkt het amateuristisch, terwijl anderen het geweldig vinden. Wat vind jij? Geef het aan in de comments hieronder.

1. Don’t worry, be happy

2. The bare necessities (Disney)

We zijn zelf helemaal onder de indruk, wat een geweldige improvisaties en moeilijker dan het lijkt! Wat denk jij? Doe de korte poll hieronder, of laat het weten in de comments!

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer