Noem het ongelooflijk hype of een echte game-changer, Pokémon GO heeft de gemoederen bezig gehouden en veranderde zelfs de wereld…

Heel het internet werd overspoeld met berichten over Pokémon GO. Mensen toonden plaatjes van hun vangst en de eerste tip & tricks werden volop uitgewisseld. Ook kwamen de eerste vormen van sponsoring al door… Of het nu gaat om een hype of het spel immens populair zal blijven is de vraag, maar dat het tot nu toe al een grote invloed heeft op het dagelijks leven, moge duidelijk zijn!

We hebben 22 beelden of citaten verzameld, waaruit blijkt dat Pokémon GO de wereld echt (al dan niet tijdelijk) beïnvloed heeft, zowel positief al negatief! Wat vind jij van Pokémon GO? Laat het weten in de comments op Facebook!

1. Mensen komen weer in beweging!

https://twitter.com/Leandro_Obrie/status/751149824569901056

2. En het is niet alleen lopen…

3. Bovendien op plaatsen waar je nooit eerder was!

4. Ook al was je er wel eerder…

5. De kerken stromen weer vol!

6. Verliezen we het besef tussen fictie en werkelijkheid? 😉

7. Het moest natuurlijk eens mis gaan…

Lees verder op pagina 2!

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer