Soms zijn er van die momenten dat je denkt: wat gaat de tijd toch snel. Sterker nog, ik heb met regelmaat van die momenten, vooral als ik artikelen voor EnToen schrijf. Om je er nog meer bewust van te maken, hebben we een quiz voor je.

Herinneringen

Iedereen heeft herinneringen aan vroeger en bedenkt zich dan ineens: dat is ook alweer 15 jaar geleden. Er is natuurlijk veel gebeurd in een dergelijke periode, maar anderzijds lijkt het ook weer heel recent. Een vreemd gevoel.

Ditzelfde geldt voor artiesten of acteurs. Jouw tieneridool is nu waarschijnlijk ook al veel meer op leeftijd: geloof het of niet, maar deze worden ook gewoon ouder. Er zullen ongetwijfeld een paar rimpels bijgekomen zijn of de sixpack is gewoon verdwenen die wel op de poster boven jouw bed stond.
.

Dus die mensen die jij vroeger uit de Hitkrant of BreakOut scheurde, zijn nu gewoon ook al op leeftijd, sommige zelfs veel ouder dan je denkt. Dat was voor ons een reden om deze quiz te delen waarin we je de eenvoudige vraag stellen: is deze persoon inmiddels de 50 al gepasseerd of nog niet? Je zult je erover verbazen wie er inmiddels wel al Abraham of Sara heeft gezien.

Lees ook: QUIZ: Herken jij deze 18 popzangers uit de 90’s?

De ‘zo-wat-gaat-dat-snel-quiz’

Wij zijn erg benieuwd hoeveel jij er goed hebt, laat het vooral weten in de comments hieronder of direct op Facebook!

Deel je resultaten in de comments! Zelf had ik er 8 goed.

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer