QUIZ | Welke Marvel superheld van vroeger ben jij?

Door

Zuleikha Meijen

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

4

Laatste update:

4

Ben jij ook zo een Marvel fanaat en wilde je vroeger een superheld zijn? Doe de quiz en kom erachter welke Marvel superheld jij eigenlijk zelf bent.

Ook een Marvel-fan?

Ik was er altijd al eentje. Kleine kinderen hebben grootse dromen. Zo droomde ik ervan om net als Firestar mijn eigen chocolademelk op te kunnen warmen in mijn handen. Boeven vangen met mijn spinnenweb leek mij ook een echte heldendaad. Welke tiener wil geen dingen smashen als de Hulk als het weer niet ging zoals jij wilde?! Moet ik 10.00u thuis en mijn vrienden middernacht pas?! HULK SMASH.

Nu ik ouder en wijzer zou moeten zijn, behoor ik niet te dromen van vliegen als Storm. Superkrachten hebben wij niet, dat is alleen binnen de (teken)films of stripverhalen. Maar zou het niet leuk zijn om 1 dag, ja 1 dag maar, slechts 24 uur, een Marvel superheld te zijn? Wie zou jij dan zijn? Dat is natuurlijk de vraag!

https://www.youtube.com/watch?v=cgN0g4vqYMg

Leuke feitjes voor de echte Marvel-fans:

  1. Marvel Comics wordt ook wel The House of Ideas genoemd omdat het talloze strips uit heeft gebracht.
  2. De bekende uitgeverij heette eerst Timely Comics, daarna heette het bedrijf Atlas Comics.
  3. Op 31 december 2009 nam The Walt Disney Company, Marvel Entertainment over voor 4,24 miljard dollar.
  4. De ‘nemesis” van Marvel Comics is DC Comics, bedenker van onder andere Batman en Superman.

Doe de Marvel superhelden quiz!

Kiezen welke superheld (of misschien wel schurk) het tofst is, kan ik niet. Jij wel? Welke is jouw favoriet? Welk karakter zou jij graag willen zijn? Doe de quiz en kom erachter welke Marvel superheld jij eigenlijk bent (of ja, zou zijn als het 1 dag kon). Sharing = caring dus laat ons en je vrienden weten welke superkrachten jij bezit! 😉

Welke Marvel-held was jij?

Wat kwam er bij jou uit? Welke held (of stiekem schurk?) zit er diep in jou? Laat het weten in een reactie onderin! Vergeet dit ook niet te delen met jouw vrienden en kom er achter wie zij zijn. Misschien kunnen jullie wel een team vormen?!

Tegenwoordig leven wij online en ondanks dat ik me daar erg in thuis voel met mijn online marketing bureau zulutions, verlang ik soms heerlijk terug naar de jaren '90. Mijmer jij met me mee?

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

4 gedachten over “QUIZ | Welke Marvel superheld van vroeger ben jij?”

Plaats een reactie

Share to...