Herinner jij je die geweldige serie ‘Sabrina the Teenage Witch’ nog? Doe nu de quiz en kijk hoeveel jij van vroeger hebt onthouden!

Het doet voor sommigen misschien wat pijn om te zeggen dat Sabrina inmiddels alweer 20 jaar geleden haar eerste toverkunstjes heeft uitgevoerd. Je hoort het goed: 20 jaar! In 1996 werd het succesvolle televisieprogramma ‘Sabrina the Teenage Witch‘ voor het eerst uitgezonden! Wellicht ken je die gekke kat Salem nog, maar hoe vers zit de nostalgische show nog in je geheugen?

We hebben een quiz voor je opgesteld, maar laten we beginnen bij het begin en je geheugen even verversen met de intro!

Intro ‘Sabrina The Teenage Witch’

Ok, dan is het nu tijd voor het moment suprême: de QUIZ! Beantwoord de vragen en kijk of jij een kenner bent! Daag vervolgens je vrienden uit en deel dit artikel!

En hoeveel had je er goed? Deel dit artikel en daag je vrienden uit!

sabrina-teenage-witch-quiz-banner

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer