Het is maar de vraag of deze ‘reclames’ of Tellsell boodschappen daadwerkelijk zouden verkopen, maar grappig zijn ze zeker…

OK, we geven toe dat dit geen echte reclames zijn, maar het is (met al een beetje gevoel voor humor) ontzettend grappig om te kijken. Wat ons betreft mogen ze dit soort filmpjes uitzenden tijden de STER!

Joris verkoopt in onderstaande ‘commercial’ het biermerk Schultenbrau. “Oh bier uit Blik, Hoeppaaa, niks meer aan doen”. Ongelooflijk wat je allemaal met Schultebrau kan doen, zo multifunctioneel: het zijn schoenen en je kan heerlijk bier in het gezicht van je vrouw blazen… geweldig!

 

De Fraptastic is ook zo’n geweldig product: Lekker Frap, lekker Tastic! “35 Euro, dat is geen geld voor een beetje rechte folie!”

 

En dan is er natuurlijk nog Blox voor de “jongen die binnenkomen, helemaal onder de stront”. “Let op die pamper, goed op die pamper letter… pfrrrtt… en hij is nog steeds wit”. Wat een product!

 

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer