Het is zover… het regenboog-shirt en -jurkje voor tieners en dames is NU te bestellen! Zorg dat je het in huis haalt!

De echte fans moesten er even op wachten, maar bestellen kunnen kan vanaf nu inmiddels! Zowel het regenboogshirt voor jongens als de regenboogjurk in tiener- en damesmaten is nu online!

Regenboogjurk in damesmaten

Het kwalitatieve katoenen jurkje van JBC met fonkelende coating en een regenboog in glanzende stof is verkrijgbaar in de maten 3244. De prijs voor het jurkje is € 34,90 (inclusief verzendkosten). De levertijd is helaas wat lang, namelijk 8 weken en je kan bestellen tot 26/01 (middernacht). Je kan het jurkje voor dames hier bestellen (of click op de foto’s):

K3-JBC

K3-JBC2

 

K3 regenboogshirt

Het kwalitatief katoenen uniseks T-shirt van JBC met de welbekende kleurrijke regenboog-print is verkrijgbaar in maten 92152. De prijs voor het shirt is € 14,90 (inclusief verzendkosten). De levertijd van het shirt is is helaas ook niet min, namelijk 6 weken en je kan bestellen tot 26/01 (middernacht). Je kan het uniseks shirt hier bestellen (of click op de foto):

K3-JBC3

K3 regenboogjurkje voor meisjes

Mocht je nog op zoek zijn naar een regenboogjurkje in de kleinere maten, zijn die natuurlijk ook online te bestellen. Hier zijn zowel de prijs als levertijd grote meevallers! Er zijn twee versies van het jurkje:

1. Het officiële jurkje van JBC

Dit jurkje is het A-lijn jurkje, zoals ook hierboven omschreven, maar dan in de kindermaten 98128. Levertijd is 1 werkdag (via bol.com) en iets goedkoper dan het damesmodel, namelijk € 33,80 (inclusief verzendkosten). Je kan het A-lijn jurkje voor meisjes hier bestellen (of click op de foto):

K3-JBC4

 

2. Sterk gelijkend, maar goedkoper K3-jurkje

Het nieuwe jurkje van de nieuwe K3, maar niet het officiële merk. Dit K3-jurkje is gemaakt van nylon en heeft een makkelijk te gebruiken klittenbandsluiting. Het is verkrijgbaar in de maten 116 en 134. De prijs is € 19,99 (let op: verzendkosten zijn gratis vanaf € 20,00 dus je moet er iets kleins bijkopen -> bloemzaad is het goedkoopst). Je kan het K3-jurkje voor meisjes hier bestellen (of click op de foto):

K3-2jurk

 

We wensen alle fans veel plezier met de jurkjes en/of het regenboog-shirt!!

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer