Nog een paar uur en dan is het weer lekker WEEKEND! Dat betekent lekker gaan stappen! Speciaal om jullie alvast warm te draaien voor de vele dansjes en biertjes die er vanavond ongetwijfeld doorheen gaan, blikken we samen met jullie terug op de begindagen van Rutger Castricum’s carrière, en de hilarische televisie die dat opleverde!

Voordat hij hét gezicht werd van omroep PowNed (en nog niet door half Nederland werd gezien als irritante kwezel), had onze Rutger een hilarisch programma op de buis waarin hij leert stappen met bijzondere groepen mensen. Wat dacht je van Rutger die gaat stappen met Gabbers? Of met brallende Lullo’s?

Het levert hilarische beelden en een uniek kijkje in de Nederlandse uitgaanswereld. Like & Deel als je dit programma vroeger ook altijd zo schitterend vond!

Wat gaan jullie doen? Stappen met je vrienden tot diep in de nacht in de meest briljante ScoreSpots? Dansen tot je voeten het beu zijn? Lekker uit eten? Laat het ons weten beneden in de comments!

Rutger leert stappen: De Gabbers!

Rutger leert stappen: De Lullo’s!

Wat gaat het dit weekend worden? Laat het hieronder weten!

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer