Vanavond goed stappen met vrienden! Lekker achter de mannen/vrouwen aan! Maar weet je eigenlijk al waar je moet zijn? ScoreSpots zocht het uit!

Al heeft de online datingmarkt in korte tijd veel veranderd, flirten of versieren blijft voor veel singles een belangrijk doel van uitgaan. Voor veel vrijgezellen eindigt dat versieren dan het liefst direct succesvol: de kus tussen twee mensen die elkaar gevonden hebben! In de volksmond ook wel ‘scoren’ genaamd…

Wie zijn/haar kansen wil verhogen kan beter ook naar de provincie kijken. Uit onderzoek in opdracht van ScoreSpots, een App gericht op scoren tijdens het uitgaan, blijkt dat scoren het makkelijkst gaat in Noord-Brabant. In vergelijking tot de andere provincies, staat tijdens de Brabantse nachten een groot deel van de singles , namelijk 68%, open voor versieren en versierd worden. Drenthe is hekkensluiter in de lijst. Hier staat 39% van de singles open voor ‘scoren’, wat betekent dat het grootste deel van de alleenstaanden niet uit is op zoenen in de kroeg.

Wie dacht dat het jaarlijkse carnaval een katalysator is voor het scoregehalte, komt bedrogen uit. Hoewel carnaval over het algemeen bekend staat als een korte periode, waar veel mensen elkaar ‘beter leren kennen’, blijkt dit geen effect te hebben op de algemene houding in de provincie. Limburg scoort namelijk aanzienlijk lager dan Brabant. Utrecht behaalt een zeer mooie tweede plek in Nederland met een score van 63%!

ScoreSpots - Scoren in NL

Het is nog niet precies duidelijk wat de verschillen tussen de provincies verklaart, aldus de uitvoerder van het onderzoek Afstudeerbegeleider.nl. Vermoedelijk heeft de aanwezigheid van hogescholen en universiteiten een positief effect op het scoringsgehalte.

ScoreSpots helpt je met het vinden van de perfecte uitgaansplekken in Brabant (maar ook (ver) daarbuiten)… Alleen die spots waar je kan drinken, dansen, ontmoeten, flirten of scoren doen er toe! Ga jij op een citytrip, ben je op reis of heb gewoon een mooie avond uit in Nederland met vrienden en wil jij ook een ‘Night to Remember’? Download dan nu de gratis app!App Store IconGoogle Play Icon

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer