Als ouder weet je dat nachtrust erg waardevol is, maar je daar simpelweg niet aan toe komt in de eerste maanden. Nu zijn er vele trucjes om kinderen in slaap te laten vallen, maar het is natuurlijk voor iedereen verschillende of dat ook echt werkt.

De manier die in onderstaande video wordt getoond heeft op deze baby in ieder geval een rustgevend effect en binnen een minuut valt hij dan ook in slaap. Dus wordt hij/zij ’s nachts wakker voor de fles, maar wil daarna niet slapen, of heeft last van onvermijdelijke krampjes dan zou het zonde zijn om deze oplossing niet een keer te proberen. Lees je dit ’s nachts, zorg dan dat je alvast een zakdoekje bij de hand hebt, hiermee moet je al een heel eind komen!

Heb jij dit al eens geprobeerd?

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer