TERUGBLIK: dit was de allerlaatste minuut met Kathleen!

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

We hebben nu een K3-afscheidstour gehad, maar het was gelukkig ook een nieuw begin. Hier een terugblik naar het eerdere afscheid van Kathleen

Het was al emotioneel in de afgelopen concertreeksen van de oude en nieuwe K3. Ook bij een allerlaatste concert in mei beloofde het nog een zeer speciaal moment te worden, als Josje, Karen en Kristel een laatste keer vaarwel zeiden. Natuurlijk is er al zo’n K3-moment geweest en wel bij het afscheid van Kathleen. Bij het allerlaatste concert na de bekendmaking, zijn er redelijk wat traantjes gevallen. Zie hier hoe het er aan toe ging:

K3-cadeaus

Gelukkig kwam daar snel een zeer geschikt K3’tje voor in de plaats. Het was even wennen aan die ‘Hollandse’, maar al snel had ook Josje iedereens hart veroverd! Kijk hoe zij erbij kwam:

Zo zie je maar dat een afscheid ook een nieuw begin kan zijn. Dat zal precies hetzelfde zijn met Hanne, Klaasje en Marthe! In het begin nog wat wennen, maar dit is de nieuwe K3 en daar zal de #echteK3fan blij mee zijn! De vraag is natuurlijk of alle nieuwe K3’s ook onderstaande spel hebben gespeeld, want dan weten we misschien wie er over vele jaren in de voetsporen van K3 treedt! 😉

Spel-K3

Ben jij toevallig fan van K3? Kijk dan op echteK3fan.net, de grootste fansite van K3 in Nederland en België!

Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form
Share to...