Sex sells, dat weet iedereen! Nu kan men ook spreken van ‘sex BUYS’. Hoe betaal je je biertje dan? Gewoon, borsten laten zien, foto’tje uploaden, BETAALD!

Vergeet de BITCOIN, want hier is de TITCOIN. Het hilarische idee van een grote website in de erotische sector, PornHub, is daadwerkelijk in gebruik.  Het concept is zeer opmerkelijk, maar ook simpel. Krijg gratis producten of kortingen op een zeer eenvoudige manier… laat je (blote) tieten zien! (Accepteer vervolgens dat je borsten het hele internet overgaan, maar dat is bijzaak, niet…?!)

De cafe’s of winkels die deelnemen aan het ‘spaarprogramma’ of nieuwe ‘electronische munteenheid’ van PornHub, kunnen met hun smartphone een foto maken van de ‘betalende’ klant en na uploaden, krijgt zij haar product of korting. De deelnemende organisatie kan later zijn Titcoins inruilen tegen echt geld. Een betere uitleg wordt gegeven in deze video:

[mashvideo]

 

Nou zou je denken, dit is een grap, maar dat is het niet! Sterker nog, er is al een Amsterdamse kroeg, waar je een biertje met 1 titcoin kan betalen. Het wachten is natuurlijk op de mannelijke variant, PIKCOIN, al zal daar een veel kleinere marktvraag naar zijn.

Geef in de comments aan wat jij van de Titcoin vindt en of jij daar op zit te wachten!

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer