“Sex sells” is een vaak gehoorde uitspraak. In Rusland hebben slimme marketeers hierop een nieuwe Marketing Tool ontwikkeld: de Tittygram! Oordeel zelf…

Er gebeuren veel gekke dingen in Rusland; het internet staat vol met rare filmpjes en het optreden van Putin wordt in de Westerse media ook als opmerkelijk weergegeven. Na al die Sovjet-Schertsen zou je denken dat het vat leeg is, maar niets is minder waar… Een Russisch marketing bureau heeft een nieuwe manier van adverteren gevonden, namelijk op de borsten van modellen. Het wordt vermarkt onder de naam: Tittygram.

Met de boodschap “ORDER MESSAGE ON TITS” is een kwestie van één uur en $7,75 voordat het klusje geklaard is en de klant zijn boodschap per email ontvangt. Hieronder meer info over de werking in de Russische voorbeeldfilm:

https://youtu.be/ZGFv6hmLdtw

 

Uiteraard is niet iedereen het eens met de manier van reclame-uiting.  Websites zoals deze schrijven over het seksisme dat hier weer wordt uitgebuit. Wij denken dat het aan iedereen zelf is, te oordelen wat goed of fout is. Burger King trekt zich er in ieder geval niets van aan en heeft er een ‘mooie’ campagne bij op de officiële Russische VK (Russisch Facebook) pagina, met de woorden “Ik houd van Burger King”:

Burger King Russia-reclame

 

 

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer