Als je hoogtevrees hebt, kijk dit dan NIET! Zonder enige vorm beveiliging klimt hij op de hoogste schoorsteen denkbaar, maar als hij daar is wordt het nog gekker!

Schoorsteentje beklimmen

Het spektakel vindt plaats in het plaatje Pitesti te Roemenië. Er komen wel vaker gekke filmpjes langs (veelal uit Rusland), maar dit slaat alles. Deze man klimt op een schoorsteen van maar liefst 280 meter… ZONDER zekering of andere beveiliging. Begrijpen doen we het niet, maar levert briljante (en tegelijk angstaanjagende) beelden op. Juist op het moment dat je denkt dat het niet gekker kan, doet ie er nog een schepje bovenop:

Nog meer gekken zonder hoogtevrees

Deze video uit Roemenië was zoals gezegd niet te enige in z’n soort. Er zijn nog meer gekke lui zonder hoogtevrees. We hebben nog enkele video’s voor je, waaronder een zendmastje in Duitsland:

Of wat dacht je van deze kraan in Dubai?

https://www.youtube.com/watch?v=UQ8jkZQxyjA

Wat vind jij?

Heb jij inmiddels hoogtevrees gekregen hiervan? Laat ons weten wat je hiervan vindt in een reactie onderin!


Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer