Prachtig experiment: de band tussen moeder en kind in beeld!

Er wordt nooit getwijfeld aan de band tussen moeder en kind, maar dit experiment verduidelijkt deze nogmaals. Hoe geblinddoekte kinderen hun moeder vinden is betoverend…

Onderstaande video laat een experiment zien, waarbij kinderen hun eigen moeder moeten vinden uit 6 vrouwen. Geblinddoekt gaan de kinderen de vrouwen langs en moeten voelen of het inderdaad hun mama is. Wij zullen niet verklappen of dit inderdaad lukt!

Wat we wel zullen verklappen is dat het hier inderdaad gaat om een reclame voor een sieraden merk (wat ook opvalt door de vele ringen en kettingen die voorbij komen). Reclame of niet, het geeft de band tussen moeder en kind erg mooi weer en eerlijk is eerlijk… de video is gewoon mooi om te bekijken:

Experiment-moeders

Redactie

Redactie

Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   Vroegert
   Logo