Via: screenshot YouTube

Hilarisch! Sommige dingen denk je wel eens, maar om ze dan te zien is geweldig! Zo ook met deze dieren! Wat als alle dieren rond waren?


De makers van deze beelden hadden in 2012 één vraag: “Wat als alle dieren in één nacht opeens allemaal rond zouden worden?”. Je moet er maar op komen! Maar nog briljanter… je moet het maar visueel maken! De dames en heren van Filmakademie Baden-Wuerttemberg hebben een poging gedaan onder de naam Rollin’ Wild en die was succesvol als je het ons vraag!

Geweldige video’s van ronde dieren

Geniet mee van 7 geweldige beelden, die een antwoord geven op: Wat als dieren rond waren? Geef in een reactie onderin aan, welke jij het beste vond!

1. De bekende Stokstaartjes…

2. Een Jachtluibal!

3. Waar zijn m’n jonkies nu?

4. Moeten deze flamingo’s bang zijn?

5. Coole achtervolging door een jachtluipaard!

6. EEN KROKODIL!!!!!

7. Merry Christmas kinders… 😉

Welke vond jij het grappigst?

Stuk voor stuk vonden wij ze geniaal, maar welke is nu echt jouw favoriet? Laat het weten in een reactie onderin! Vergeet dit artikel niet te delen met dieren-liefhebbers!

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer