Ja ja, de spannende televisieshow ‘Wie is de Mol’ is weer van start gegaan! Denk jij dat je een echte Wie is de Mol fan bent? Doe dan hieronder de quiz!

Het alweer 17e seizoen van deze populaire serie speelt zich af in de Verenigde Staten. In Amerika strijden 10 kandidaten weer voor de begeerde titel! Elk jaar doen er 10 bekende Nederlanders mee met spel. Met zijn allen moeten ze opdrachten uitvoeren om geld te verdienen voor de pot. 1 van deze kandidaten is alleen de mol, de bedrieger. Zijn rol is om deze opdrachten ongemerkt te saboteren…

Deze hitserie heeft onder andere de gouden televizier-ring gewonnen en trekt wekelijks miljoenen kijkers! Het nieuwe seizoen wordt op dit moment elke donderdagavond uitgezonden op Nederland 1. Wie wordt dit jaar de mol?

Wie was de mol?

Denk jij dat je een echte ‘Wie is de Mol’-fan bent? Weet jij nog wie de mollen waren in de 16 voorgaande seizoenen? Doe dan hieronder de quiz en kom erachter! Deel deze quiz met je vrienden en daag ze uit! Wie is de echte kenner en weet alle vragen te beantwoorden?!

Vond je dit leuk? Wij horen het graag:

Foto van auteur
Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van Tipify

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

1 gedachte over “Ben jij een echte ‘Wie is de mol’-fan? Doe dan deze leuke quiz!”

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer