Halloween, het carnaval van Amerika, brengt de leukste creaties, maar één groep spant de kroon! Ken je Coming to America? Dan vind je dit GEWELDIG!

Ieder jaar sloven, net als bij carnaval in ons land, vele Amerikanen en Engelsen zich uit, om de meest originele Halloween-outfit te hebben. Er zijn dan ook veel leuk creaties te spotten, maar ééntje springt ertussen uit! Het is niet eens één persoon, maar zowaar een HEEL HOTDOG-RESTAURANT!!

In Chicago heb je de goedlopende snackbar Weiner’s Circle, gespecialiseerd in… (het blijft de VS, dus natuurlijk:) hotdogs! Ze hebben speciaal voor Halloween een tijdelijk make-over gedaan als eerbetoon aan de klassieker ‘Coming to America’. In die film, waarin een Afrikaanse kroonprins naar Amerika komt. De toekomstig koning, gespeeld door Eddie Murphy, werkt korte tijd in McDowell’s, een lokaal fastfood-keten. Op deze manier kan hij dichter in de buurt komen van de vrouw van zijn dromen! Hier een korte reminder:

[mashvideo]

Weiner’s Circle heeft het groots aangepakt. Ze hebben de COMPLETE GEVEL (inclusief logo’s) aangepakt, flyers gedrukt en ook de medewerkers hebben de karakteristieke kleding aan! Als je Coming to America nog kent, dan kun je dit ZEKER waarderen! Hier is bijvoorbeeld Eddie Murphy (samen met Louie Anderson) in actie:

Eddy

Zie hier het resultaat van een nacht voorbereiding:

De kleding van de drie medewerkers was ook tot in details verzorgd:

Last but not least, hangt er natuurlijk ook een “Employee of the month”-bord in het restaurant… in STIJL (met Louie erop…)

Via: dnaifno.com

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer