Via: youtube.com | RTL

Ymke Wieringa stond bekend om haar klungelige performance en onhandige vragen, maar ook zeker haar spraakwaterval. Wij hebben uitgezocht hoe het nu met haar gaat.

Ymke Wieringa De zomer van Britt & Ymke
Via: De zomer van Britt & Ymke (capture)

Ymke Wieringa

Ymke is inmiddels niet meer op tv te zien, haar laatste optreden was in 2015. Ze geeft zelf aan dat ze naar haar hoogtepunt gestopt is met tv en ze heeft nu een ‘gewone baan’. Ze is nu namelijk Graphic Recorder, dat wil zeggen dat ze tekeningen maakt bij bijvoorbeeld bijeenkomsten. Hiermee maakt ze een visueel verslag van wat er besproken is of van bepaalde plannen.

Wij vinden, dat ze dat ze dat op geweldige (en vooral super creatieve) wijze doet. Wat ze precies maakt, kun je terug zien op haar Instagram.

Zo ziet Ymke er nu uit

We hebben ook alvast wat recente foto’s van Ymke voor je gevonden:

Geplaatst door Ymke Wieringa op Maandag 2 januari 2017

En hier nog een foto bij een borrel!

Geplaatst door HF Young op Donderdag 15 maart 2018

Ymke terug op tv?

Ze heeft wel nog nagedacht of ze niet moet terugkeren naar tv, maar wil niet per se meedoen aan ‘random programma’s zoals paaldans-wedstrijden’. Ze vond het stijldansprogramma wel erg leuk, maar dat is helaas niet meer terug te zien op tv.

Het is leuk om te zien, dat soms ietwat klungelige Ymke van vroeger, ondanks dat ze nu een stuk serieuzer oogt en als professional in het bedrijfsleven staat, haar creativiteit en spontaniteit niet verloren is… Ga zo door! Laat ons in een reactie weten wat jij van Ymke vond!

Lees ook:


Word nog vrolijker van nostalgie!

Ontvang meer positieve, leuke en exclusieve herinneringen aan vroeger! Laat je e-mailadres achter en we sturen ze direct (gratis) naar je inbox!

Volg ons ook op social media:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form
Foto van auteur
Geboren begin jaren 80 en opgegroeid in de iconische jaren 90. Jeugdsentiment en nostalgie in de vorm van oude series, computerspelletjes, muziek (en nog veel meer) hebben me altijd al gefascineerd en opgevrolijkt. Precies dat mooie gevoel wilde ik nog beter toegankelijk maken voor iedereen en heb daarom Vroegert opgericht en voer hier vanaf het begin de hoofdredactie!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer