Het duurt nog maar even en de meisjes van K3 staan volledig op eigen benen. De afscheidsconcerten zijn dan afgelopen en Hanne, Marthe en Klaasje zullen verder gaan als K3.

Ze hebben inmiddels al veel optredens en andere performances gepland staan voor de komende maanden, maar er gaat nog meer gebeuren. Er zal ook een nieuwe single uitgebracht worden weten we nu.

Zomerhit

Componist ­Miguel Wiels en tekstschrijver Alain Vande Putte hebben de afgelopen dagen hard gewerkt om deze af te ronden. Inmiddels is het zover en ze laten weten: “Big kicks, na drie dagen en slape­loze nachten een echte knaller gevonden!”.

We weten ook dat het een nummer om op te dansen zal worden, de choreografe Axana Ceulemans kreeg de opdracht: “get ready to dance” mee.

Wanneer we de nieuwe single precies gaan gaan horen (en zien) weten we nog niet. Maar het moet in de komende maanden gebeuren.

Via: Nieuwsblad

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer