Over Vroegert

“Die goeie oude tijd!”… Wat is er leuker dan terugdenken aan die geweldige dingen van vroeger? Of het nu gaat om je kindertijd, basisschool, middelbare school of zaken die je herkent van als je al wat ouder was, jeugdsentiment en nostalgie zijn vaak gevoelens van puur genot! Juist om deze positieve gevoelens terug te halen, zijn wij Vroegert.nl begonnen.

Vroegert.nl = jeugdsentiment & nostalgie!

Wat ooit begon met een simpele pagina, is uitgegroeid tot een bijna onuitputtelijk bron van alle leuke dingen van vroeger! In eerste instantie onder de nostalgische naam EnToen.tv, daarna ‘rebranded’: Vroegert! Voor ieder wat wils, of het nu gaat om die geweldige snoepjes, super tekenfilms of de leukste herinneringen aan de basisschool of zelfs verkering vragen. Vroegert.nl biedt het beste jeugdsentiment en de mooiste nostalgie, waarbij de kracht ligt in het doordacht selecteren, creatief opstellen, maar ook de geweldige (tekstuele) manier van brengen van nostalgische content! Open en gratis voor iedereen en altijd positief, dat is de voorwaarde!

Vroegert.nl = geweldig adverteren!

Het primaire doel van Vroegert.nl is het dagelijks brengen van positiviteit door leuke en kwalitatief hoogwaardige nostalgische content te creëren, te beheren en dit gratis te delen. Dit brengt vele kosten met zich mee en om deze website gratis te houden, bieden wij (geschikte partners) de mogelijkheid tot adverteren.

Een doelgroep gericht op positiviteit, dat is adverteren op Vroegert.nl. Hierin streeft Vroegert.nl naar passende en kwalitatief hoogwaardige advertenties! Dit moet over het algemeen geen probleem zijn, want voor adverteerders is Vroegert.nl een meer dan interessante mogelijkheid. Mocht je interesse hebben in één van onze mogelijkheden, horen we dat graag!

Vroegert.nl = jezelf ontwikkelen!

Jeugdsentiment en nostalgie is hot! Zeker als je hoogwaardige content aanbiedt kan het hard gaan. Waar wij een jaar geleden aangevangen zijn als twee creatieve hobbyisten met passie, kunnen we inmiddels wel wat hulp gebruiken! Heb jij affiniteit met jeugdsentiment en nostalgie, maar daarnaast ook zeker het internet, social media en kun je leuk schrijven? Dan zou vroegert.nl wel iets voor jou kunnen zijn! Wij werken momenteel niet met vacatures, maar bieden wel de mogelijkheid freelance voor ons te werken met de volgende vooruitzichten:

 • Langdurige relatie met oplopende verantwoordelijkheden
 • Werken met social media (met een groot bereik)
 • Mogelijkheid om eigen creatieve ideeën uit te werken
 • Diversiteit door uiteenlopende projecten
 • Samenwerken met ervaren internet-ondernemers

Mochten wij je interesse hebben gewekt, kun je meer informatie vinden op onze schrijverspagina en vrijblijvend contact opnemen met ons via info(at)vroegert.nl! Wie weet brengt zelfs jeugdsentiment je wel wat in de toekomst!

Vroegert.nl = genieten!

Wij willen het op vroegert.nl zo leuk mogelijk maken! Al doen we ons uiterste best hiervoor, kan het voorkomen dat wij iets over het hoofd hebben gezien. Ook met betrekking tot onze content, doen wij ons uiterste best, eerlijk te handelen door zorg te dragen voor de rechten (en/of toestemming van de makers) van gebruikte content. Heb je gegronde opmerkingen over content, goede tips of juist een prangende vraag, horen we dat graag en kun je die sturen naar info(at)vroegert.nl! Voor nu kunnen we je niet anders dan veel surf-plezier toewensen! Enjoy!

Met nostalgische groet,

Het Vroegert.nl-team!

3 gedachten over “Over Vroegert”

 1. Ik heb uit Duitsland van de klassieke serie (dus niet dat goedkope computer animatie van Studio 100) de complete serie van Wickie de Viking weten te bemachtigen helemaal digitale remastered. Deze is vervolgens met AI upscaled tot serieuze HD kwaliteit. Nu heb ik voor alle 78 afleveringen de Nederlandse audio nodig om de serie helemaal af te maken. Weet iemand nog een bron tot toegang voor deze audio die destijds door de KRO is uitgezonden? Of wordt deze serie nog anno 2023 ergens uitgezonden?

  Beantwoorden
 2. Hallo,
  Ik ben een moeder die nu ook juf is , daar ik al 4 jaar les geef aan mijn dochter van 9 jaar.
  Ik vind het super dat er zo’n website is als die van jullie.
  Heb er zelf altijd plezier in om dit alles terug te zien en dan aan mijn oma te denken.
  Tevens gebruik ik jullie website omdat mijn dochter alles van vroeger wil weten en zo kan ik haar ook de foto’s tonen.
  Dit gebruik ik dan ook voor haar lessen vroeger en nu.
  Ze vind dit geweldig om te zien.
  Dank U daarvoor om dit met ons te delen.

  Beantwoorden
  • Erg leuk om te horen, Fabiola! Daar doen we het ook voor: het ophalen, bespreken en delen van leuke herinneringen aan vroeger! Geweldig dat je deze nu gemakkelijker door kan geven aan je eigen dochter!

   Beantwoorden

Plaats een reactie