Over vroegert

Welkom bij Vroegert, het grootste Nederlandstalige platform op het gebied van jeugdsentiment en nostalgie. Aan de hand van ruim 1200 hoogwaardige artikelen over al die mooie dingen van vroeger, halen we positieve herinneringen terug aan de jaren 70, 80, 90 en begin 00’s! Hier vertellen we graag hoe we erop zijn gekomen en waar we voor staan!

“Die goeie oude tijd…”

Wat is er leuker dan terugdenken aan die geweldige dingen van vroeger? Of het nu gaat om je kindertijd, basisschool, middelbare school of zaken die je herkent van als je al wat ouder was, jeugdsentiment en nostalgie zijn vaak gevoelens van puur genot!

Juist om deze positieve gevoelens terug te halen, zijn Ruud Caris en Willem Hamilton, beide geboren in de jaren 80 en daarmee ook echte 90’s kids, in 2014 begonnen met een nieuwe nostalgische website en zo is Vroegert.nl in geboren.

Vroegert.nl = jeugdsentiment & nostalgie!

Wat ooit begon met een simpele pagina, is uitgegroeid tot een bijna onuitputtelijk bron van alle leuke dingen van vroeger! In eerste instantie onder de nostalgische naam EnToen.tv, daarna ‘rebranded’: Vroegert! Voor ieder wat wils, of het nu gaat om die geweldige snoepjes, super tekenfilms of de leukste herinneringen aan de basisschool of zelfs verkering vragen.

Vroegert.nl biedt het beste jeugdsentiment en de mooiste nostalgie, waarbij de kracht ligt in het doordacht selecteren, creatief opstellen, maar ook de geweldige (tekstuele) manier van brengen van nostalgische content! Open en gratis voor iedereen en altijd positief, dat is de voorwaarde!

Vroegert.nl = jezelf ontwikkelen!

Jeugdsentiment en nostalgie is hot! Zeker als je hoogwaardige content aanbiedt kan het hard gaan. Waar wij een jaar geleden aangevangen zijn als twee creatieve hobbyisten met passie, kunnen we inmiddels wel wat hulp gebruiken! Heb jij affiniteit met jeugdsentiment en nostalgie, maar daarnaast ook zeker het internet, social media en kun je leuk schrijven? Dan zou vroegert.nl wel iets voor jou kunnen zijn! Wij werken momenteel niet met vacatures, maar bieden wel de mogelijkheid freelance voor ons te werken met de volgende vooruitzichten:

  • Langdurige relatie met oplopende verantwoordelijkheden
  • Werken met social media (met een groot bereik)
  • Mogelijkheid om eigen creatieve ideeën uit te werken
  • Diversiteit door uiteenlopende projecten
  • Samenwerken met ervaren internet-ondernemers

Mochten wij je interesse hebben gewekt, kun je meer informatie vinden op onze schrijverspagina en vrijblijvend contact opnemen met ons via info(at)vroegert.nl! Wie weet brengt zelfs jeugdsentiment je wel wat in de toekomst!

Vroegert.nl = genieten!

Wij willen het op vroegert.nl zo leuk mogelijk maken! Al doen we ons uiterste best hiervoor, kan het voorkomen dat wij iets over het hoofd hebben gezien. Ook met betrekking tot onze content, doen wij ons uiterste best, eerlijk te handelen door zorg te dragen voor de rechten (en/of toestemming van de makers) van gebruikte content. Heb je gegronde opmerkingen over content, goede tips of juist een prangende vraag, horen we dat graag en kun je die sturen naar info(at)vroegert.nl! Voor nu kunnen we je niet anders dan veel surf-plezier toewensen! Enjoy!

Met nostalgische groet,

Het Vroegert.nl-team!

Vroegert.nl = geweldig adverteren!

Het primaire doel van Vroegert.nl is het dagelijks brengen van positiviteit door leuke en kwalitatief hoogwaardige nostalgische content te creëren, te beheren en dit gratis te delen. Dit brengt vele kosten met zich mee en om deze website gratis te houden, bieden wij (geschikte partners) de mogelijkheid tot adverteren.

Een doelgroep gericht op positiviteit, dat is adverteren op Vroegert.nl. Hierin streeft Vroegert.nl naar passende en kwalitatief hoogwaardige advertenties! Dit moet over het algemeen geen probleem zijn, want voor adverteerders is Vroegert.nl een meer dan interessante mogelijkheid. Mocht je interesse hebben in één van onze mogelijkheden, horen we dat graag!